Off Topic - Pytanie
Hubeeert - 02-03-2008, 00:13 Temat postu: Pytanie
akbi - 02-03-2008, 08:44
Jakie pytanie ??
Anonymous - 02-03-2008, 09:38
to już Mieszko I oglądał z podwładnymi na telebimie
Marcin-Krak - 02-03-2008, 10:02
Hubeeert, chcesz zostać następcą pani sowińskiej
Jak coś - masz moje poparcie
Hubeeert - 02-03-2008, 16:36
Marcin-Krak, nie za bardzo wiem kto to jest Marcin-Krak napisał/a: | pani Sowińska | ale jakoś nie bardzo mi to wygląda patrząc na Twoje emotki.
Mam 36 lat (prawie) i to co jest opisane w tym dokumencie jest jak dla mnie dość mocno prawdziwe. I stąd ten dokument tu.
Pozdrawiam
Chooper - 02-03-2008, 16:50
Hubeeert napisał/a: | Marcin-Krak, nie za bardzo wiem kto to jest |
pani Sowińska
tak sobie ma szybko przejrzałem u niej i....znowu ta łódź
Marcin-Krak - 02-03-2008, 21:21
Hubeeert, ostrzeżenie mi znikło aż tak się wystraszyłeś czego Ci życzę
Pocieszę Cię - gorzej już chyba niż ta pani zachowywać się nie można - w sensie genialnych ideii
Hubeeert - 02-03-2008, 22:01
Marcin-Krak napisał/a: | Hubeeert, ostrzeżenie mi znikło aż tak się wystraszyłeś czego Ci życzę | Dziwne pytanie. Minęło 90 dni i samo wygasło. Marcin-Krak napisał/a: | Pocieszę Cię - gorzej już chyba niż ta pani zachowywać się nie można - w sensie genialnych ideii | Wciąż nie bardzo rozumiem aluzji.
Ja odniosłem się do tego co wczoraj dostałem na gg i postanowiłem wkleić na forum. Bo zaskakująco wiele zgadza się z tym co przeżyłem jako dziecko. A nie zgadza się z tym co jest teraz.
Czy mógłbyś rozwinąć swą myśl? Tzn - co takiego głupiego zrobiłem, żeby porównywac mnie do P. Sowińskiej?
Marcin-Krak - 02-03-2008, 22:07
Hubeeert napisał/a: | Tzn - co takiego głupiego zrobiłem, żeby porównywac mnie do P. Sowińskiej? |
Się nie zrozumieliśmy Jestem jak najbardziej daleki od porównywania Cię do Niej.
Jakoś jak to zobaczyłem ... to mi się skojarzyło z tą panią...
A ponieważ chcą się jej pozbyć, to pomyślałem o Tobie jako i jej następcy.
Nie było celem mym urazić Cię
Anonymous - 02-03-2008, 22:11
Hubert nie przejmuj sie nim - młody On i właśnie sie dowiedział co to 69 i z szoku nie może wyjść
cns80 - 03-03-2008, 08:10
Dzięki Hubeeert
Przypomniałeś mi moje dzieciństwo i w pełni się z tym zgadzam. Jakoś wszystko było prostsze i nie było tylu zagrożeń (przynajmniej z perspektywy tego wieku)
Jakimś cudem żyjemy
Jogurt - 03-03-2008, 15:01
parętnaście lat a jaka różnica ...
londolut - 03-03-2008, 15:08
Dostałem to od kuzyna. Mam na karku 21 (1986) i to mnie się też tyczy Pamiętam te dobre czasy, całe dnie na dworze z chłopakami głupoty robiłem i zawsze były jaja A teraz? Mam 2 braci - 15 i 10 i jak jest ciepło siedzą przed kompem bo jest za ciepło a jak jest zimno to siedzą przed kompem bo jest brzydka pogoda Fajnie by było jak by te czasy powróciły
cns80 - 03-03-2008, 15:25
Myślę że jeszcze "moda" na takie zabawy wróci. Tylko patrzeć jak dzieciaki zaczną grać w kapsle. Pamiętacie te kapsle od maści ze żmiji, albo fabuły (zasłonki zamka wlewu paliwa od skody 105) ? A obrazki z donaldów, albo gum Turbo.
Teraz jest zbyt duży wybór zabawek i dzieciom wszystko łatwiej przychodzi. Kiedyś zbierało się puszki i porównywało kto ma ciekawszą i ładniejszą kolekcję. Kasa rodziców nie grała roli. Liczył się spryt w zdobywaniu okazów, np. śmietniki ambasad
Dobry kapsel też trzeba było umieć zrobić.
A teraz wszystko gotowe. Żadnej kreatywności
Chooper - 03-03-2008, 16:37
cns80 napisał/a: | A obrazki z donaldów, albo gum Turbo. |
jakiś czas temu na alledrogo pogoniłem moja niezłą kolekcję turbówek...było jakieś kilkaset szt wykopałem ze starych klamotów, a że nie ma gdzie za bardzo chomikowac to trza było przekazać potomnym
|
|
|