[96-02]Lancer CK0 - Relingi
Anonymous - 04-03-2008, 11:58 Temat postu: Relingi Witam pewnie nie jeden z was szukał relingów do sedana może ktos ma jakiś namiar na sklep,chociarz podejrzewam że nie ma orginalnych relingów do sedana ,a te otwory w dachu to tylko dla picu .
Anonymous - 03-05-2008, 15:49
te otwory wdachu masz pod kątem zamontowania bagażnika dachowego
Ps, nie słyszałem o relingach na auta typu sedan, stego co wiem to combi ,van itp duże auta, pozdro
Anonymous - 03-05-2008, 18:09
wolf napisał/a: | te otwory wdachu masz pod kątem zamontowania bagażnika dachowego
Ps, nie słyszałem o relingach na auta typu sedan, stego co wiem to combi ,van itp duże auta, pozdro | dokładnie
Homer - 19-08-2008, 18:52 Temat postu: plastiki A czy wie ktos moze czy mozna gdzies dokupic plastiki w miejsce tych "relingow" czy tez "bagaznika dachowego" bo lewego plastika albo mi wydmuchalo albo ktos ukradl
No i to samo odnosnie progow tylnych drzwi bo sie pourywaly i tez nie ma a bez tego tak troche glupio to wyglada
Marlena - 15-02-2009, 08:51
czy może ktoś wie gdzie można dostać listwy dachowe do mitsubishi lancer 96 - 97"
Anonymous - 15-02-2009, 18:26
Homer napisał/a: | A czy wie ktos moze czy mozna gdzies dokupic plastiki w miejsce tych "relingow" czy tez "bagaznika dachowego" bo lewego plastika albo mi wydmuchalo albo ktos ukradl
No i to samo odnosnie progow tylnych drzwi bo sie pourywaly i tez nie ma a bez tego tak troche glupio to wyglada |
ASO, bądź szroty - ale tam będzie to bardzo trudno dostępna rzecz... chociaż zaślepki dachowe powinny pasować od bliźniaczego colta CJO.
Marlena napisał/a: | czy może ktoś wie gdzie można dostać listwy dachowe do mitsubishi lancer 96 - 97" |
ASO bądź szroty, w każdym bądź razie części trudno dostępne.
Perki1985 - 15-02-2009, 21:08
Derpin napisał/a: | Homer napisał/a: | A czy wie ktos moze czy mozna gdzies dokupic plastiki w miejsce tych "relingow" czy tez "bagaznika dachowego" bo lewego plastika albo mi wydmuchalo albo ktos ukradl
No i to samo odnosnie progow tylnych drzwi bo sie pourywaly i tez nie ma a bez tego tak troche glupio to wyglada |
ASO, bądź szroty - ale tam będzie to bardzo trudno dostępna rzecz... chociaż zaślepki dachowe powinny pasować od bliźniaczego colta CJO.
W ASO za jedną taką zaślepke chcą 98 zl:/ Przesada za kawałek plastiku
Marlena napisał/a: | czy może ktoś wie gdzie można dostać listwy dachowe do mitsubishi lancer 96 - 97" |
ASO bądź szroty, w każdym bądź razie części trudno dostępne. |
juri007 - 23-03-2009, 21:34
po co komu relingi? bagażnik to tak na rower?
|
|
|