Carisma - Techniczne - [Cari 1.8] pokretla nawiewu srodkowego
Anonymous - 08-03-2008, 19:28 Temat postu: [Cari 1.8] pokretla nawiewu srodkowego moze was rozbawie ale nie moge rozgryzc pokretla nawiewu srodkowego- prawe wiadomo otwiera lub zamyka nawiew ale to z lewej ???????????
co sie kogos zapytam co mial z tym stycznosc to inna wersja moze w koncu ktos obeznany mi napisze jakie to spelnia zadanie z gory dziekuje za podpowiedzi
Anonymous - 08-03-2008, 19:37
pierwsze pokretło z lewej masz cieło zimno drugie czyli środkowe masz zakres pracy dmuchawy zakresy 4 i ostatnie pokretło to zustawuanie nawiewu (nogi, nawiew górny czyli leci ci przez kratki. i szyby) Sorki ale są tam obrazki.
Anonymous - 08-03-2008, 20:58
dzieki kolego zze sie tak rozpisales ale mi chodzilo o te pokretla przy srodkowych wylotach pod zegarkiem a konkretnie o to z lewej strony
Anonymous - 08-03-2008, 20:59
jaceko napisał/a: | Sorki ale są tam obrazki. |
Sorki ale nie trafiles.
harizma napisał/a: | pokretla nawiewu srodkowego |
Jedno zamyka otwiera jak juz napisales a drugi to chyba zamkniecie/otworzenie nawiewu zimnego powietrza z tej kratki. Czyli jesli ustawisz np na szyby to z tej kratki podczas jazdy moze dmuchac letnim/zimnym powietrzem.
Anonymous - 08-03-2008, 21:03
o wlasnie dylson zaskoczyl o co mi chodzilo dzieki to jutro sie pobawie aby to sprawdzic milego wieczoru
|
|
|