Nasze Mi¶ki - Moj drugi Misiek :)
Anonymous - 09-03-2008, 08:33 Temat postu: Moj drugi Misiek :) Witam wszystkich po dluzszej przerwie
Nie opuscilem Was ( moze tylko troszke zaniedbalem , ale to wszystko z powodu braku czasu , postaram sie teraz spedzac wiecej czasu na forum niz ostatnio ). Wczoraj tzn. 8.03.2008 roku stalem sie znowu posiadaczem Mitsubishi , tym razem jest to granatowa Carisma Samochod jest z 2000r , posiada silnik 1.6 benzynka , zostal sprowadzony przedwczoraj z Niemiec .
W najblizszym czasie postaram sie dac fotki i napisze cos wiecej
Monia - 09-03-2008, 15:35
Meteo, hej kolego
Bardzo dobrze, że do nas wróciłe¶ i teraz ojj musisz wszystko nadrobić
Jak będziesz miał możliwo¶ć wrzuć kilka foto bo po opisie to autko prezentuje sie Pięknie :]
Anonymous - 09-03-2008, 17:28
Narazie 3 Fotki ale jak bedzie wiecej to zaraz dodam
link do galerii Cari
Rafal_Szczecin - 09-03-2008, 17:33
nie widac fot.
Nikon - 09-03-2008, 21:18
Gratki Meteo ładniutka Cari ma ciekawy zderzak (nakładkę), czekamy na więcej fotek
Mario - 09-03-2008, 23:37
Bardzo ładna Cari
pozdrawiam
Anonymous - 17-04-2008, 20:48
Mialem cos napisac wiec pisze ...
Galantos zostal sprzedany jakies 2-3 tyg temu i zostala mi Cari
Wrazenia z przesiadki z Galanta do Cari sa dosc pozytywne , sa plusy i minusy ...
Galant na pewno posiadal lepsze wykonczenie wnetrza - chodzi mi o materialy np. tapicerka byla lepszej jakosci niz w Carismie , no ale cos zrobic teraz zarowno samochody jak i inne rzeczy robi sie na sztuki i przyklada sie mniejsza wage do jakosci - takie czasy.
Ogolnie rzecz mowiac to jestem zadowolony z nowego nabytku. Wymienilem juz olej , rozrzad , opony zalozylem letnie i smigam. Chociaz jest jeszcze jedna rzecz ktora musze zrobic a mianowicie uporac sie z za malymi obrotami na zimnym silniku . Myslalem ze silnik 1.6 na taki samochod bedzie slabszy ale jestem milo zaskoczony , a w dodatku spalanie w porownaniu z Galantem jest duzo mniejsze ( Galant 10l miasto , Carisma 7-8l miasto ) jest roznica na stacji benzynowej Jest jeszcze pare rzeczy kosmetycznych ktore musze zrobic np. pranie tapicerki , odgrzybienie klimatyzacji , moze polerka lakieru ( chociaz nie wiem czy jest sens bo lakier nie jest zniszczony ) , brakuje tylko wolnego czasu i pogody zeby cos porobic przy samochodzie. W najblizszym czasie zrobie kilka fotek i dodam do galerii.
|
|
|