To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Tematy Pomijające Kwesie Spotów

Anonymous - 10-03-2008, 00:46
Temat postu: Tematy Pomijające Kwesie Spotów
no to tutaj moze zacznijmy gadać o tym co gadalismy w pod poprzedniem tematem. Magda zacytuje Cie zeby nie gubić wątku.

"Fakt - dzis byla masakra na gieldzie..
zainteresowanie raczej male.. pare osob ogladalo, ale gdy dojrzeli ze to automat odwracali sie na piecie.. :/" pisała magda a przedz trwał spor miedzy robsonem a norbem;]

a teraz ode mnie troche :D :DMagda na giełdzie trzeba sie pojawic ze 3-4 razy zeby cos sprzedać. Polecam giełde w Słomczynie. 2 moich kumpli sprzedało tam dosyc kozystnie swoje nie zaciekawe woziki, wiec warto sprobować.

Szkoda Robson ze nie mielismy okazji sie poznać. Ale mysle ze nie bedziesz sie z KAZDEGO spotu tak wymigiwał.

A zaczne temat poruszany na spocie.
Co myslicie o śmigance z innymi od świateł do świateł????( oczywiscie tez nie popieram piractwa na drodze!!!!!! :twisted: :twisted: )

Anonymous - 10-03-2008, 21:22

http://moto.wp.pl/kat,123...95&ticaid=1581e

poczytajcie sobie

Anonymous - 10-03-2008, 21:41

tak tak tez mi sie podoba ten rekinek :mrgreen: :mrgreen: ale miejąc takie cos i tak bym jezdził zgodnie z zasadami ruchu drogowego :D macie tez sobie zaglądajcie na moje Pb. prowadze juz jakis czas i jest tak sporo z zarysu historycznego Evo i innych modeli.
mam linka \/ tam na dole :lol: :lol: ale podam jeszce raz www.8mitsubishi8.photoblog.pl.
AAa ej a co z NORBEM??? Wyjechał juz???????

PzdR

Robson86 - 11-03-2008, 18:32

bomba napisał/a:
Ale mysle ze nie bedziesz sie z KAZDEGO spotu tak wymigiwał.

Uwierz mi bomba, ze gdybym to robil specjalnie to bym w ogole na forum sie nie udzielal...
bomba napisał/a:
Co myslicie o śmigance z innymi od świateł do świateł????( oczywiscie tez nie popieram piractwa na drodze!!!!!! )

szczerze :?: Szkoda mi samochodu a w szczegolnosci sprzegla. Ale wiadomo nie raz 3eba :twisted: :D pokazac ludziom gdzie ich miejsce :D
Ale to baaardzo zadko, wole przejechac sie gdzies za miasto :) :P
pozdroo

Anonymous - 11-03-2008, 21:22

ok ok. Ale Robson Skoro Ty tak bezpiecznie jezdzisz i tak w ogole ostroznie bo szkoda Ci samochodu. Takie odnosze wrazenie bo juz kiedys o tym gadalismy. To czyje zdjecie masz na dole pod podpisem z tymi 240Km/h?? bo to mi nie wygląda na bezpieczny wypad poza miasto ani nawet na smiganke od siateł do swiateł. Robson przyznaj sie :D :D w kazdym posiadaczu samochodu powyzej 100KM drzemie chęć przycisniecia :twisted: :twisted: od tego sie nie ucieknie....

PzdR

sion2002 - 11-03-2008, 21:55

W każdym drzemie :twisted: Wiem po sobie. Jesli chodzi o Norba - widzialem sie z nim dzisiaj koło południa - o 17 miał ruszyc w drogę - oczywiście zaopatrzony w żelki i ine antyusypiacze :)

Chol... urlop - dwa dni mineły i nawet 2h nie miałem na odpoczynek...

Anonymous - 11-03-2008, 23:52

żelki działają antyusypiająco?? nie wiedziałem musze przetestować:pp
Robson86 - 12-03-2008, 18:00

bomba napisał/a:
To czyje zdjecie masz na dole pod podpisem z tymi 240Km/h?? bo to mi nie wygląda na bezpieczny wypad poza miasto ani nawet na smiganke od siateł do swiateł. Robson przyznaj sie w kazdym posiadaczu samochodu powyzej 100KM drzemie chęć przycisniecia od tego sie nie ucieknie....

No mowie przeca ze wole za miastem pojezdzic :D :D hehe
a myslalem ze uda mi sie od tego uciec :lol: :D
Nie no jasne w miescie tez sie zdaza :) 3eba zeby silnik jako tako zachowac w dobrej kondycji :) ...nie lubie zamulonych silnikow :twisted:
pozdroo

Anonymous - 13-03-2008, 13:17

Mam Osłone!! hah
sion2002 - 13-03-2008, 21:16

Nooo. Wreszcie - w takim razie kolejny spocik juz z Twoim Misiem :)
Anonymous - 13-03-2008, 21:27

Taak!! juz silniczerk złozony do kupy i jutro start bo dzisiaj jeszcze marznie w garazu bo wykonczenia byly robione :lol:

PzdR

Anonymous - 14-03-2008, 11:15

Gratulacje :)

ja sie nie doczkam chyba na tego Colta - strasznie niecierpliwa ze mnie kobikta :D
A Audi tak mnie wqrza jak nie wiem co.. zamula przeokropnie (ciekawe why??) , jeszcze teoche a dostane mandat za wymuszanie pierwszenstwa, bo zanim sie zbierze do skretu... masakra :evil:

Anonymous - 14-03-2008, 23:39

a ja juz jezdze! podobnie zamulonym galem a nawet bardziej niz magdy Audi! Ale mój własny!!! ha ha
Robson86 - 15-03-2008, 14:53

bomba napisał/a:
zamulonym galem a nawet bardziej niz magdy Audi! Ale mój własny!!!

jak to ktos powiedzial cisny ale wlasny :)
Pozdroo