To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander I Ogólne - SPALANIE SZALEJE

Anonymous - 11-03-2008, 00:30
Temat postu: SPALANIE SZALEJE
:? 01.03.2008 PRZELOMOWA DATA WSIADLEM DO MOJEGO 2,0 T.DZIEN WCZESNIEJ JEZDZLEM SCENIC 16V 2.O.POROWNAM TAK ;MITSU TO KUPA FRAJDY I POCZUCIE BEZPIECZENSTWA,SCENIC CHOC TO RODZINNA POCZIWOTA JEST ,BEZ OBRAZY
SLUZYL NAM DZIELNIE 4 LATA,RACZYM ALE ZOLWIKIEM.MAM MODEL 2,0T Z 2006.
I TU NIESPODZIANKA PO 5-CI TAK TAK :shock: PIECIU DNIACH PEKL KOLEKTOR WYDECHOWY. :( SERWIS JEST OK.POLECAM.AUTO WACHE POZNAN.POZDRAWIAM.
CO W NIM Z MIERNIKIEM SPALANIA,U MNIE SZLEJE,RAZ 18 :twisted: RAZ 8) 12 .MACIE SPOSTRZEZENIA?

Hiszpan - 11-03-2008, 00:51
Temat postu: Re: PIERWSZ POST OUTLANDER 2,O T
pimelodus napisał/a:
:? 01.03.2008 PRZELOMOWA DATA WSIADLEM DO MOJEGO 2,0 T.DZIEN WCZESNIEJ JEZDZLEM SCENIC 16V 2.O.POROWNAM TAK ;MITSU TO KUPA FRAJDY I POCZUCIE BEZPIECZENSTWA,SCENIC CHOC TO RODZINNA POCZIWOTA JEST ,BEZ OBRAZY
SLUZYL NAM DZIELNIE 4 LATA,RACZYM ALE ZOLWIKIEM.MAM MODEL 2,0T Z 2006.
I TU NIESPODZIANKA PO 5-CI TAK TAK :shock: PIECIU DNIACH PEKL KOLEKTOR WYDECHOWY. :( SERWIS JEST OK.POLECAM.AUTO WACHE POZNAN.POZDRAWIAM.
CO W NIM Z MIERNIKIEM SPALANIA,U MNIE SZLEJE,RAZ 18 :twisted: RAZ 8) 12 .MACIE SPOSTRZEZENIA?

Taaaa - mamy spostrzerzenia.
Witamy ;) - to po pierwsze
Nie musisz krzyczeć, a pisanie wielkimi literami tak właśnie jest traktowane :doubt: - to po drugie
Co do spalania 2.0T właśnie - poczytaj temat http://www.mitsubishi-gra...
Pozdrawiam

olabart - 11-03-2008, 06:36

Pierwsza sprawa to myślę, że albo jesteś za brutalny dla swojego nowego towarzysza(sądząc po skokach spalania, no i ten kolektor), a po drugie pamiętaj, że masz turbinę, z którą trzeba jak z kobietą - będziesz delikatny - otrzymasz wiele. Resztę wszystko na forum. Pozdr.
r1212 - 18-04-2008, 23:06

Witam i gratuluję wyboru.
Co do spalania to moja rada - przełącz komputer na wskaźnik temperatury i ciesz sie jazdą :D
A tak powaznie to ja praktycznie pomykam krótkie odcinki 4-5km w miescie i wtedy nie dziwi mnie 16. 13-14 przy normalnej jeździe miejskiej, udaje się zejśc poniżej 11 na trasie nie przekraczając 120-130..
Ale zawsze możesz sie pocieszyc - ja to zrobiłem - skasowałem wskazanie na autostradzie i pociagnałem z 10km ponad 200. Wtedy komputer pokazuje co potrafi :)
Jeszcze raz gratuluje wyboru - zajechane auto

Matejko - 19-04-2008, 01:12

a ja nic nie rozumiem z pierwszego postu, czy leci z nami moderator ?? :mrgreen:
Anonymous - 19-04-2008, 04:44
Temat postu: Spalanie szaleje
przy bucie non stop pokazuje 21/ale chyba mozna wiecej nie chcialem synowi karku nadwyrężać tak mu jakoś dziwnie sie kiwało.dzięki,nie żąłuję wyboru.