MitsuManiaki.com - I URODZINY OFICJALNEGO KLUBU MITSUBISHI - MITSUMANIAKI !!!!
Firebee - 02-04-2006, 11:11 Temat postu: I URODZINY OFICJALNEGO KLUBU MITSUBISHI - MITSUMANIAKI !!!! TO JUŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z okazji urodzin przygotowaliśmy parę (mam nadzieję przydatnych) niespodzianek:
1. Ujawniliśmy jak powstał cały serwis tutaj
2. Powstała Księga Gości - Dzięki Igiemu tutaj
3. Dzięki uprzejmości Redakcjom (serdecznie dziękujemy):
- Super Expressu
- Wysokich Obrotów - ogrom testow wklepiemy w najblizszym czasie
- Moto-gda
Otrzymaliśmy darmowo przedruki z testów aut marki Mitsubishi oraz historię modeli (dział będzie sukcesywnie powiększany) tutaj
4. Powstała Historia Obrazkowa Mitsubishi tutaj
5. Posiadamy już 5(!) domen związanych z naszym Klubem w tym jedna .eu !! (1x.com, 3x.pl, 1.eu)
Każdy z nowych działów jest jedynie zaczątkiem wielkich projektów.
A wszystko po to by słowa "jest swoistą Księgą Wiedzy" nabrały nowego sensu!
Wszystkiego Najlepszego Mitsumaniaki!!
Firek
Hubeeert - 09-05-2006, 23:00
Ja powiem to tak - i lepiej żeby wszyscy to przeczytali - to dzięki Tobie Patryk jest dziś to wszystko. Ty własnie Ty Kolego wpadłeś na ten zwariowany pomysł. Oczywiście na początku prawie Wszyscy (poza naszą czwórką) pytali - po co? Po cholerę kolejny Klub Mitsubishi w Polsce. A teraz? Firek to twoja energia i zapał spowodowały że mamy Klub, forum i całą masę fajnych ludzi dookoła. To dzięki Tobie poznałem mnóstwo ludzi i dzięki Tobie jak napisałeś na stronie Głównej Klubu:
Firebee napisał/a: | 2. Hubeeert - dzięki któremu mamy profesjonalnie prowadzone forum |
Patryk bez Ciebie by tego nie było. Nie i już. Wtedy czułem że się wypaliłem.
Szukałem nowego celu -czegokolwiek co dałoby mi przynależność do grupy Miśkoświrów. Powstał Klub. Powstało Forum. Mogłem zrealizować to o czym myślałem, marzyłem.
Dziękuję Ci Patryk.
Maciek - 10-05-2006, 21:23
Wszystko ok ale pkt 4 to sie na 83' zablokował a tu takie śliczne auta są jak by brakowało do fotki tych z 88-92 to mógłbym sie zgodzić na zamieszczenie fotki mojego Miśka
Anonymous - 21-05-2006, 13:34
Oczywiście bardzo wam serdecznie gratuluje!
Oby tak dalej
POZDRAWIAM ZAŁOŻYCIELI TAK FAJOWEGO KLUBU!
100 lat!!!!!
akbi - 21-05-2006, 14:08
hm.. co tu będę sięrozpisywał, poprostu:
Wielki gratulacje i wielkie dzięki Panowie!!!!!!!!!
|
|
|