Outlander I Ogólne - 4x4 TURBO POZNANIACY
Anonymous - 14-03-2008, 21:35 Temat postu: 4x4 TURBO POZNANIACY Czy są w okolicy i w Poznaniu poznaniacy którzy powinni być "przeklci".tey ten jest porąbany
[taką uwagę słysze] taka fura to ile pali .w Wielkopolskim 14l/100 to obłęd.słyszałem o poznaniaku co szukał zbiornika gazu w miejsce dojazdówki uwaga do czego? TOYTA YARIS
1,1VVT.Kolegi pali 5,3l/100 cykl mieszany.Inst.gazowa zwóci sie chyba po....oczekuję info.
odezwijcie sie.
Hubeeert - 14-03-2008, 22:37
pimelodus, nie gniewaj się ale nie bardzo wiem na jaki temat są te informacje, których oczekujesz?
Czy mógłbyś jaśniej?
Chooper - 14-03-2008, 22:50
Anonymous - 14-03-2008, 22:55 Temat postu: oszczedni poznaniacy Drogi Hubeeercie poznaniacy sa bardzo oszczedni w zwiazku z tym w rejonie wielkopolski jest
bardzo malo Mitsu z turbo a Outków tym bardziej.nie chodzi mi o info lecz aby który sie odezwał.przykład z yaris pokazuje skale oszczednosci.aaaaaaaaaaa......chodz o info jak myslisz po jakim przebiegu bedzie zarabiac na gazie.
Hubeeert - 14-03-2008, 23:16
pimelodus napisał/a: | chodz o info jak myslisz po jakim przebiegu bedzie zarabiac na gazie. |
pimelodus, sprawdź tutaj -> http://www.czakram.pl/kalkul.php - wpisujesz dane i masz wyniki.
pimelodus napisał/a: | poznaniacy sa bardzo oszczedni | Coś o tym słyszałem.
Na Forum jest jeden uzytkownik Outka Turbo z LPG. Nawet Ci odpisał w Twoim drugim wątku. Porozmawiaj z nim.
Pozdrawiam
krzypolo - 15-03-2008, 09:09
Hubeeert napisał/a: |
pimelodus napisał/a: | poznaniacy sa bardzo oszczedni | Coś o tym słyszałem.
Na Forum jest jeden uzytkownik Outka Turbo z LPG. Nawet Ci odpisał w Twoim drugim wątku. Porozmawiaj z nim.
Pozdrawiam |
no ....nie wszyscy Pooznaniacy są "oszczędni"........... ja w moje autko , auteczko ,cacko w pierwszych 3 latach użytkowania zainwestowałem już 400% jego ceny........ pali 10l/100 i ...........................go kocham
michalp - 15-03-2008, 09:14
krzypolo napisał/a: | nie wszyscy Pooznaniacy są "oszczędni" |
a poza tym w Poz jest coraz więcej "elementu napływowego"
Anonymous - 15-03-2008, 11:42
a ja nie zgadzam się z tym, że w Poznaniu mało jest Outlanderów... jeżdżąc codziennie do pracy widuję ich sporo... fakt, że rzucają się w oczy, ale co tam... chodzi mi o nowe, jak i poprzednie modele (w tym w wersji Turbo, która swego czasu mnie oczarowała).. pozdro
Anonymous - 15-03-2008, 16:28 Temat postu: OUTKI Z POZNANIA łąCZCIE SIE.
dzieki będę wypatrywał.Zanim mnie syn nie przegoni od komputera APEL
OUTKI Z POZNANIA LACZCIE SIE.
|
|
|