To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lancer Ogólne - Lancer sedan - pytanie pewnie do Jacka

Anonymous - 03-04-2006, 09:57
Temat postu: Lancer sedan - pytanie pewnie do Jacka
Czy jest wersja Lancera sedan z jakąś sensowną tapicerką? W sensie żywszych kolorów niż ciemno-szare? Te, które widziałem wyglądają zupełnie tragicznie.
Anonymous - 03-04-2006, 10:18

wg katalogu nie, wiec pewnie nie ma
http://www.mitsubishi.com...an_BCC_2005.pdf

Anonymous - 03-04-2006, 10:32

Oglądałem katalog, ale może jakieś specjalne wersje mają być, albo coś podobnego... Próbuję namówić znajomego, ale po prostu w środku lancera jest jak na cmentarzu w pochmurną noc.
Anonymous - 03-04-2006, 11:45
Temat postu: Re: Lancer sedan - pytanie pewnie do Jacka
Fido__ napisał/a:
Czy jest wersja Lancera sedan z jakąś sensowną tapicerką? W sensie żywszych kolorów niż ciemno-szare? Te, które widziałem wyglądają zupełnie tragicznie.

tylko takie jak widzisz :mrgreen:

ps;
dział markietietingu i czegoś tam(znanej firmy) lancerka nie chwalił-a wrecz odradzał 8)

-bo tapicerka za ciemna :twisted:

Hubeeert - 03-04-2006, 23:37

Są inne tapicerki -w USA :mrgreen:
Karwoś - 04-04-2006, 18:17

http://www.3xl.in.lublin....%B3ka/Lancer_15

U mnie jest taka. Ale to wersja USA - warto tam poszukać :) A i taniej będzie.

Matejko - 04-04-2006, 18:47

sam to juz kiedys temat o tym zalozylem, ze w usa ladna jasna deska a u nas taka trumna :|
Anonymous - 05-04-2006, 09:35

Na zdjęciach jasna tapicerka wygląda nieźle, gorzej w pracktyce po kilku latach używania. Znam parę samochodów z jasna tapicerką i pomimo dbania o nią niestety nie wygląda to najlepiej. Ale jak ktoś chce, to jego wybór, tylko w Lancerze raczej nie ma wyboru.
Karwoś - 05-04-2006, 17:05

No szczerze mówiąc sam sie bałem tego że to biała tapicerka - ale musze powiedziec ze jest zrobiona z takiego materiału że jakoś się za bardzo nie brudzi (mówiono mi że nawet ciemne jeansy będą ją barwiły - ale nic takiego sie nie dzieje). A każde zabrudzenie bardzo łatwo schodzą przy odrobinie wody z jakimś płynem. Jestem pozytywnie zaskoczony trudnośćą brudzenia i łatwością czyszczenia. Oczywiście nie mówie tu o wchodzeniu do samochodu w burach z 2 kg błota itp, ale tak to chyba się niegdzie nie wchodzi.
Jackie - 05-04-2006, 20:41

Fido__, sorry dopiero wpdałem na foruma....
Na razie nie przewiduje się innych tapicerek niż te, które są. Oczywiście Lancerniki występują z innymi kolorami niestety na rynek europejski sprowadza się ich śladowe ilości.
Jeszcze raz sorry za tak późną reakcję (byłem na zjeździe w Subaru :mrgreen: )
Pozdrówka