To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Linka do szyb

karolgt - 16-03-2008, 23:01
Temat postu: Linka do szyb
Witam

zerwała mi sie linka do szyby od kierowcy :evil:

teraz mam włożoną deske ktora podtrzymuje cala szybe :D
tapicerki mi sie nie chialo zakladac, wiec nie mam teraz zadnej szyby otwieranej, a wiosna idzie wiec trzeba myslec przyszlosciowo i zrobić otwierane szyby żebym mogł zimny łokieć robić :P

wiec...gdzie mozna kupic takie linki w Krakowie? albo odrazu jakas firma ktora by mi to założyla od poczatku do konca, bo jak czytam na forum ze w najlepszym wypadku to 2 dni roboty:D a wybrancy to kilka razy nawet probowali to ze wzgledu na brak czasu az mi sie nie chce za to zabierac.

pozdr.

BUBU - 16-03-2008, 23:31

Karol wszelakie linki , włącznie z zarabianiem końcówek na Zakopiańskiej 147 dorabiają :)

Pozdrav

karolgt - 16-03-2008, 23:39

BUBU napisał/a:
Karol wszelakie linki , włącznie z zarabianiem końcówek na Zakopiańskiej 147 dorabiają :)

ok dzięki, bede probowal. pozdr.

Marcin-Krak - 17-03-2008, 00:27

karolgt, i BUBU, musiał Ci takie rzeczy napisać :?:
Wstyd :!: :twisted:
A ja już tyle razy na forum o nich pisałem :P
Tylko nie wiem czy oni zajmują się montażem :wink:

karolgt - 17-03-2008, 00:32

Marcin-Krak napisał/a:

Tylko nie wiem czy oni zajmują się montażem :wink:

jak sie nie zajmuja to bedzie to Twoja wina ze mi złą firme poleciłes, a jak mi zamontuja to będzie to znaczyć ze mi BUBU dobrą firme polecił :P

BUBU - 17-03-2008, 01:38

Nie wiem czy montują , parę ładnych lat temu awaryjnie musiałem do starego colta linkę sprzęgła dorobić , to dorobili na poczekaniu . Montażem sam się zająłem :P
karolgt - 17-03-2008, 15:54

no to zostawiłem mechanizm i na piatek powinno byc juz dorobione :)

oczywiscie musialem wszystko zdemontowac i mu zanieść zeby wiedzieli jaka dlugosc, no i oczywiscie musialo wtedy zaczac padac a szyba na dole nawet bez prowadnicy :D

wstepnie 50-60 zł, wiec ujdzie :)

Anonymous - 19-03-2008, 16:23

karolgt, jak znajdziesz firme od montażu jeszcze to i ja się połakomie, jeżdze z dwoma deskami i tapicerke założyłem.
karolgt - 19-03-2008, 21:44

Filip_S napisał/a:
karolgt, jak znajdziesz firme od montażu jeszcze to i ja się połakomie, jeżdze z dwoma deskami i tapicerke założyłem.

juz znalazlem, tzn BUBU znalzazl :)

to Ta firma

w piatek odbieram moją linke, to dam znac jak zrobili i za ile :)
ale powinno byc ok, bo dorabiaja te linki na okrągło.

Marcin-Krak - 19-03-2008, 23:15

Ja dorabiałem u nich linkę do pokrywy silnika i od 2 lat działa bez problemowo ;)
Poza tym do innych urządzeń na wymiar też mam od nich linki i śmiem twierdzić, że są lepsze niż oryginalne :twisted:

karolgt - 21-03-2008, 21:51

dzisiaj odebrałem linke, 40 zł, ale jeszcze mi sie nie chciało zakladac :P
Adaho_krak - 25-03-2008, 00:00

Proponuje założyć temat pt. "Gdzie kupić w małopolsce" i przykleić. Wpisywalibyśmy np: Linka do szyb i link...a :) albo dane firmy oczywiście z opinią. Bedzie dla potomnych lub przejezdnych MM :) Co wy na to ??
karolgt - 25-03-2008, 00:33

Adaho_krak napisał/a:
Proponuje założyć temat pt. "Gdzie kupić w małopolsce" i przykleić. Wpisywalibyśmy np: Linka do szyb i link...a :) albo dane firmy oczywiście z opinią. Bedzie dla potomnych lub przejezdnych MM :) Co wy na to ??

a dlaczego z takimi pomysłami wyjeżdżasz w MOIM temacie co :twisted: :twisted: :twisted:

no! :finga:

w sumie jeden temat to zrobi sie zamieszanie, moze lepiej cos jak na grupach dyskusyjnych w stylu
"[GWK] linka do szyb"
GWK - Gdzie W Krakowie

Red Bara mu ! :butthead: