Małopolskie - Linka do szyb
karolgt - 16-03-2008, 23:01 Temat postu: Linka do szyb Witam
zerwała mi sie linka do szyby od kierowcy
teraz mam włożoną deske ktora podtrzymuje cala szybe
tapicerki mi sie nie chialo zakladac, wiec nie mam teraz zadnej szyby otwieranej, a wiosna idzie wiec trzeba myslec przyszlosciowo i zrobić otwierane szyby żebym mogł zimny łokieć robić
wiec...gdzie mozna kupic takie linki w Krakowie? albo odrazu jakas firma ktora by mi to założyla od poczatku do konca, bo jak czytam na forum ze w najlepszym wypadku to 2 dni roboty:D a wybrancy to kilka razy nawet probowali to ze wzgledu na brak czasu az mi sie nie chce za to zabierac.
pozdr.
BUBU - 16-03-2008, 23:31
Karol wszelakie linki , włącznie z zarabianiem końcówek na Zakopiańskiej 147 dorabiają
Pozdrav
karolgt - 16-03-2008, 23:39
BUBU napisał/a: | Karol wszelakie linki , włącznie z zarabianiem końcówek na Zakopiańskiej 147 dorabiają
|
ok dzięki, bede probowal. pozdr.
Marcin-Krak - 17-03-2008, 00:27
karolgt, i BUBU, musiał Ci takie rzeczy napisać
Wstyd
A ja już tyle razy na forum o nich pisałem
Tylko nie wiem czy oni zajmują się montażem
karolgt - 17-03-2008, 00:32
Marcin-Krak napisał/a: |
Tylko nie wiem czy oni zajmują się montażem |
jak sie nie zajmuja to bedzie to Twoja wina ze mi złą firme poleciłes, a jak mi zamontuja to będzie to znaczyć ze mi BUBU dobrą firme polecił
BUBU - 17-03-2008, 01:38
Nie wiem czy montują , parę ładnych lat temu awaryjnie musiałem do starego colta linkę sprzęgła dorobić , to dorobili na poczekaniu . Montażem sam się zająłem
karolgt - 17-03-2008, 15:54
no to zostawiłem mechanizm i na piatek powinno byc juz dorobione
oczywiscie musialem wszystko zdemontowac i mu zanieść zeby wiedzieli jaka dlugosc, no i oczywiscie musialo wtedy zaczac padac a szyba na dole nawet bez prowadnicy
wstepnie 50-60 zł, wiec ujdzie
Anonymous - 19-03-2008, 16:23
karolgt, jak znajdziesz firme od montażu jeszcze to i ja się połakomie, jeżdze z dwoma deskami i tapicerke założyłem.
karolgt - 19-03-2008, 21:44
Filip_S napisał/a: | karolgt, jak znajdziesz firme od montażu jeszcze to i ja się połakomie, jeżdze z dwoma deskami i tapicerke założyłem. |
juz znalazlem, tzn BUBU znalzazl
to Ta firma
w piatek odbieram moją linke, to dam znac jak zrobili i za ile
ale powinno byc ok, bo dorabiaja te linki na okrągło.
Marcin-Krak - 19-03-2008, 23:15
Ja dorabiałem u nich linkę do pokrywy silnika i od 2 lat działa bez problemowo
Poza tym do innych urządzeń na wymiar też mam od nich linki i śmiem twierdzić, że są lepsze niż oryginalne
karolgt - 21-03-2008, 21:51
dzisiaj odebrałem linke, 40 zł, ale jeszcze mi sie nie chciało zakladac
Adaho_krak - 25-03-2008, 00:00
Proponuje założyć temat pt. "Gdzie kupić w małopolsce" i przykleić. Wpisywalibyśmy np: Linka do szyb i link...a albo dane firmy oczywiście z opinią. Bedzie dla potomnych lub przejezdnych MM Co wy na to ??
karolgt - 25-03-2008, 00:33
Adaho_krak napisał/a: | Proponuje założyć temat pt. "Gdzie kupić w małopolsce" i przykleić. Wpisywalibyśmy np: Linka do szyb i link...a albo dane firmy oczywiście z opinią. Bedzie dla potomnych lub przejezdnych MM Co wy na to ?? |
a dlaczego z takimi pomysłami wyjeżdżasz w MOIM temacie co
no!
w sumie jeden temat to zrobi sie zamieszanie, moze lepiej cos jak na grupach dyskusyjnych w stylu
"[GWK] linka do szyb"
GWK - Gdzie W Krakowie
Red Bara mu !
|
|
|