Inne modele Mitsubishi - stronka o STARION'nie
truespinmice - 03-04-2006, 18:52 Temat postu: stronka o STARION'nie trzeba sie rozwijać i propagować co nie co
zapraszam:
www.starion.prv.pl
Krzyzak - 03-04-2006, 19:04
To mi wyskoczyło:
Not Found
The requested URL /mf2/no_flash_detected.html; charset=utf-8 was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
kochajj - 03-04-2006, 19:09
super stronka... gratulacje
truespinmice - 03-04-2006, 19:10
Krzyzak napisał/a: | To mi wyskoczyło:
Not Found
The requested URL /mf2/no_flash_detected.html; charset=utf-8 was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. |
to jest detektor flasha - powinien być komunikat ze nie masz najnowszej wersji flasha :/
ale strona ci działa ?
spróbuj raz jeszcze - moze serwer jest obciążony , bo dopiero dzis odpaliłem strone i puściłem w obieg
Anonymous - 03-04-2006, 21:39
Stronka bardzo ciekawa, proponował bym tylko zmienić przewijanie tekstu, gdyż obecny suwak jest dość mały i strasznie reaguje na delikatne ruchy myszką.
Jeżeli chodzi o historię modelu Starion, to tak naprawdę był on następcą modelu Sapporo a nie Celeste. Następcą Celeste była Cordia. I to właściwie Sapporo odniosło wielki sukces na rynkach światowych, a nie Celeste. Świadczy chociażby o tym fakt, iż Sapporo jest obecnie jeszcze sporo, a Celeste praktycznie nie ma.
No ale to taka mała poprawka
Tak czy inaczej gratuluję udanej stronki, może ja kiedyś też zrobię taką o Celeste
Krzyzak - 03-04-2006, 21:42
Aaaa - Flash - to ja nie mam. Zakładam, że im mniej gówien na kompie tym lepiej (mniej możliwości włamów).
Anonymous - 04-04-2006, 00:29
Fajna stronka
A auto piękne
Nawet Clarkson w jednym z odcinków Top Gear jeździł Starionem
truespinmice - 04-04-2006, 10:50
memphis napisał: "Nawet Clarkson w jednym z odcinków Top Gear jeździł Starionem"
ano jeździł i go pięknie zniszczył
markheim napisał: "Jeżeli chodzi o historię modelu Starion, to tak naprawdę był on następcą modelu Sapporo a nie Celeste. Następcą Celeste była Cordia. I to właściwie Sapporo odniosło wielki sukces na rynkach światowych, a nie Celeste. Świadczy chociażby o tym fakt, iż Sapporo jest obecnie jeszcze sporo, a Celeste praktycznie nie ma."
poprawie dzieki
kordiank2 - 06-04-2006, 12:42
...rispekty wielgie... strona piękna, jako i samo auto
truespinmice - 18-07-2009, 00:49
kordiank2 napisał/a: | ...rispekty wielgie... strona piękna, jako i samo auto |
dzieki ....starałem sie.....niedługo starion będzie jeszcze piekniejszy
[ Dodano: 18-07-2009, 00:49 ]
od dziś , po długiej reaktywacji, na nowo - ŻYJE!!!
ponownie www.starion.prv.pl
zapraszam
|
|
|