To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Colt CA0 - [ALL] Jakie żarówki (H4)?

Anonymous - 23-03-2008, 00:16
Temat postu: [ALL] Jakie żarówki (H4)?
Witam!
Przymierzam sie do zakupu żarówek i mam pytanie: Jakie sa stosunkowo tanie a dobre (Glownie chodzi o zywotnosc i jasnosc). Temat byl juz walkowany ale padaly typy raczej dobrych zarowek i stosunkowo drogich (jak dla mnie). Ne zalezy mi na jakis super hiper blue vision night breakerach itp. Potrzebuje dobrych zarowek i w miare niedrogich.

Rafal_Szczecin - 23-03-2008, 00:19

jacobs napisał/a:
tanie a dobre

jedno koliduje z drugim

albo tanie

albo dobre

to nie era czy tez proszek do prania, ze dostajesz 2 w 1.

dobry zestaw zarowek kosztuje w okolicach 50 zl .jezeli to dla Ciebie duzo i chcesz cos tanszego, to nie wiem co mam Ci powiedziec ...

Anonymous - 23-03-2008, 00:28

Widzialem w sklepie komplet zarowek TUNGSRAM MEGALIGHT za 18 zł, a slyszalem ponoc ze te zarowki w tej cenie to nawet warto kupic. Na pewno nie sa to jakies xenon look z marketu tylko sprawdzona firma (GE). Wiec dlatego pytam...Moze ktos kupil podobne i moze cos na ten temat powiedziec
karolgt - 23-03-2008, 01:19

Polecam przeczytać TEN temat.

ja wybrałem philips vision plus, cos tam 50% więcej. I jestem zadowlony, od poprzednich (nie wiadomo jakich) świecą napewno kilka (2-3 metry) dalej, i światło z niego jest białe, przynajmniej na tyle ile może być z żarówek nie-xenonowych. A samochód wygląda ładniej, bo z świateł nie wychodzi brzydkie/brudne żółte światło, tylko białe.

aha, udało mi się je uplować na allegro za coś koło 38 zł

Hugo - 23-03-2008, 11:46

http://moto.allegro.pl/it...tar_50_h_4.html
Polecam. Dobra cena, żywotność i ładne białe światło.
jacobs napisał/a:
TUNGSRAM
jacobs napisał/a:
sprawdzona firma (GE)
Tungsram to żarówki produkcji czeskiej.
Anonymous - 23-03-2008, 12:37

Hugo napisał/a:
http://moto.allegro.pl/item318383054_osram_silverstar_50_h_4.html
Polecam. Dobra cena, żywotność i ładne białe światło.

Wlasnie o cos takiego mi chodzilo. Dzieki za podpowiedz
Hugo napisał/a:
Tungsram to żarówki produkcji czeskiej.

Nie czeskiej tylko węgierskiej jesli juz. Od 1989 roku wlascicielem TUNGSRAMA jest GE, pozostal tylko znak towarowy. Ale to nie jest istotne 8)