Outlander I GEN Techniczne - światła mijania w Outku 2007
Anonymous - 28-03-2008, 22:13 Temat postu: światła mijania w Outku 2007 Co za baran wydumał czujnik zmierzchowy do automatu sterowania światłami mijania, komu to potrzebne??? i gdzie, bo na pewno nie u nas w Polsce, W poprzednim Miśku MSS -rze z 99r miałem założony dodatkowy automat na światła mijania i działało to wspaniale - zapomniałem o potrzebie włączania świateł, a kiedy trzebabyło można było to wyłączyć, tutaj nakombinowali i pożytku z tego żadnego, świeci się toto zawsze albo wcale lub w momentach najmniej potrzebnych, Czy ten system da się przerobić na bardziej praktyczny??
tomekrvf - 28-03-2008, 23:16
etom napisał/a: | o za baran wydumał czujnik zmierzchowy do automatu sterowania światłami mijania, komu to potrzebne??? i gdzie, bo na pewno nie u nas w Polsce |
Bardzo przydatne urządzenie jak już serwis włączy Ci opcję dziennych świateł. Poszukaj na forum.
Anonymous - 29-03-2008, 19:46
tomekrvf napisał/a: | etom napisał/a: | o za baran wydumał czujnik zmierzchowy do automatu sterowania światłami mijania, komu to potrzebne??? i gdzie, bo na pewno nie u nas w Polsce |
Bardzo przydatne urządzenie jak już serwis włączy Ci opcję dziennych świateł. Poszukaj na forum. |
A to się wogóle da włączyć taką funkcję?? Pytałem się w ASO ,ale oni zapisali moje pytanie i myślą już 10 dni... mieli oddzwonić jak coś ustalą co z tym zrobić. I NIC
Hiszpan - 29-03-2008, 21:56
Tu coś poczytaj.
Był chyba nawet osobny temat właśnie tego dotyczący, ale jakoś nie mogę go znaleźć
Już mam
Wyświetlacz centralny - dlatego nie mogłem znaleźć
|
|
|