To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - nasze blachy

Anonymous - 29-03-2008, 17:27
Temat postu: nasze blachy
witam
mam takie przemyslenia...
malo kto wie jakim autem kto jezdzi czesto widuje sie na drodze Misia a nr rejestracyjny dosc latwo zapamietac :P

w zasadzie nr sa jawne na drodze dla wszystkich
uzytkownik pozostaje anonimowy bo nie zdradza swoich danych osobowych
...nicka zdradza na forum i nr rowniez jesli oczywiscie sam sie zgodzi(ale nadal nikt nie bylby w stanie nikogo dokladnie namierzyc- mam na mysli adres zmaieszkania) wpisujac te informacje o swoim aucie w opcje profilu ktora moglaby sie pojawic jesli sie na to zgodzicie w ankiecie i wyraza zgode moderatorzy... byloby latwiej troszke kontaktowac sie z napotkanym Mitsumaniakiem bo oczywiscie innych w ten sposob nie da sie namierzyc a jest ich niestety baaaaardzo wielu !! :evil:
co Wy na to ????

Rafal_Szczecin - 29-03-2008, 17:36

watpie, zebys zapamietal nr aut klubowiczow. od ich rozpoznawania sa naklejki klubowe, badz tez twarze .
ja jestem na nie .

Chooper - 29-03-2008, 17:59

numer rejestracyjny łatwy do zapamiętania ? poza pierwszymi literkami nie znam ani jednej cyfry jakie mają ludzie z łódzkiej ekipy na blachach a co dopiero mitsumaniaki z innych rejonów Polski
Anonymous - 29-03-2008, 18:31

to jest ankieta panowie klikamy
numer mozna zapisac na kartce , naklejki ma chyba malo autek... , a twarze hmmm wiesz po niej kogo widziales po to bylaby ta opcja zeby sie dowiedziec bo nie wszyscy zjawiaja sie na spotach i sa nam znani osobiscie

Anonymous - 29-03-2008, 18:32

ja mam BI 77707 wiec chooper zapamietaj :twisted: :) :D
Wook@sH - 29-03-2008, 18:36

Jak dla mnie kiepski pomysł, forum to miejsce publiczne gdzie różne osoby zaglądają, podając nr rej. łatwo(jeśli ktoś wie jak) namierzyć dany samochód(dane właściciela).
Ja mam ramki klubowe, naklejki - w tym na lusterku lewym zewnętrznym (doskonale widać przy wymijaniu).
Myślę że to wystarczające aby się rozpoznać na drodze.

Anonymous - 29-03-2008, 18:46

Wook@sH napisał/a:
ak dla mnie kiepski pomysł, forum to miejsce publiczne gdzie różne osoby zaglądają, podając nr rej. łatwo(jeśli ktoś wie jak) namierzyć dany samochód(dane właściciela)
opcja bylaby dostepna tylko dla zarejstrowanych uzytkownikow podobnie jak galeria

[ Dodano: 29-03-2008, 18:57 ]
wczoraj w Poznaniu widzialem czarna CZ3ke ze srebrna naklejka jak nasza klubowa na blotniku niestety nie ma jej wsrod maniakow z wielkopolski z tego c sie orientuje bo na spocie nie bylo tego autka "zwolywalem" maniakow na niego i przetrzasnalem dosc dokladnie liste wiec naklejki nie sa miarodajne tak do konca mi sie wydaje ramki rowniez nie wszyscy maja

[ Dodano: 29-03-2008, 18:58 ]
albo dobra ! ja sie nie wypowiadam bo jestem stronniczy

PZ9519G :P

[ Dodano: 29-03-2008, 19:01 ]
ankieta to pomysl Hubeeerta wiec niech bedzie jak nalezy ...albo w jedna albo w druga :biggrin: swoja droga jestem ciekaw co sadzi o tym...

Chooper - 29-03-2008, 19:05

arturro napisał/a:
ja mam BI 77707 wiec chooper zapamietaj :twisted: :) :D

własnie sie powstrzymałem, że chyba jedyny jaki pamiętam to arturra bo ma zadźgane prawie same siódemki :D :lol: :mrgreen:

Kibloo - 29-03-2008, 19:50

hehe a u mnie GA4314E

pozdro

akbi - 29-03-2008, 19:58

Moje blachy sa tak charakterystyczne, ze nawet nie trzeba ich zapamietywac :D
.... ale co do calego pomyslu, to nie widze sensu ... zapamietac za wiele sie nie da, a sprawdzac kazdego miska, czy mamy go na kartce ....ja jestem na NIE

Juiceman - 29-03-2008, 20:45

Jeśli ktoś chce być rozpoznawany to wizytówka Mitsumaniaków, za szybę albo naklejka ;) . Więc takowa tablica nie powinna być obowiązkowa...
saphire - 29-03-2008, 21:03

To bezsens - kolejny sposób na wyciek danych osobowych. Po szlak złodziej ma wiedzieć do kogo należy auto o takim nr rejestracyjnym? BEZSENS :!: :!: :!:
Cezar - 29-03-2008, 21:09

tez jestem na nie

kto chce wiedziec jaki mam nr rej. ten wie lub na spocie sie tego dowie :wink:

RoveR - 29-03-2008, 22:06

Okienko można stworzyć, jak ktoś będzie chciał to poda swój numer a jak nie, to tego nie zrobi i myślę że takie rozwiązanie będzie całkiem dobre. Osobiście wybieram drugą opcje.
cns80 - 31-03-2008, 11:05

Może lepiej klasyfikacja tylko po literach na początku (2 lub 3 znaki)
Np. WE = Warszawa Centrum
WWL = powiat wołomiński
WS = Siedlce
itd.
Każdy będzie się mógł zapisać do grupy i jak ktoś wyszuka np WWL to będzie widział że ja mimo że mam takie tablice należę do grupy Warszawa, a nie Wołomin.

W ten sposób gdy zobaczysz w Warszawie misia o numerac BGR i sprawdzisz w wyszukiwaniu grup to zobaczysz że należy do grupy Warszawa (a nie Grajewo jak wskazywałyby tablice) i jest to jeden z naszych forumowiczów (nie powiem który :P )