Outlander I Ogólne - I przegląd w Niemczech
Anonymous - 31-03-2008, 13:20 Temat postu: I przegląd w Niemczech Ponieważ do autoryzowanej stacji Mitsubishi w Niemczech mam tylko kilka kilometrow
a w Polsce ponad 120 wymyslilem ze tam zrobie przegląd po 15 tys.
Czy Waszym zdaniem nie strace gwarancji itp. Jeszcze tylko dodam ze cena jest o 20% nizsza niz w Polsce. Pozdrawiam
Anonymous - 31-03-2008, 19:40
A co masz napisane w karcie/książce gwarancyjnej?
Przeglądy w autoryzowanym serwisie...a napisali, że polskim?
Anonymous - 02-04-2008, 10:49
Masz racje nie napisali, ale wolalem sie upewnic i dowiedziec czy ktos juz taką sytuację przerabialam. Pozdrawiam
Anonymous - 02-04-2008, 16:12
Za zachodnią granicą serwisował np. dan1.
Możesz o tym poczytac w temacie bodaj na drugiej stronie. Chwalił obsługę: Cytat: | Niemcy sami sprawdzili w swoim programiku i wisiało w systemie ze trzeba wymienić jakiś czujnik od filtra paliwa a druga akcja serwisowa to nowy soft silnika. i zrobili to za darmo. mówię o tym bo słyszałem ze nasze serwisy coś sie ociągają z robieniem tego - a już o wymianie softu pewnie nikt nie słyszał. |
tomekrvf - 02-04-2008, 23:11
elili napisał/a: | Cytat:
Niemcy sami sprawdzili w swoim programiku i wisiało w systemie ze trzeba wymienić jakiś czujnik od filtra paliwa a druga akcja serwisowa to nowy soft silnika. i zrobili to za darmo. mówię o tym bo słyszałem ze nasze serwisy coś sie ociągają z robieniem tego - a już o wymianie softu pewnie nikt nie słyszał. |
Polscy dealerzy też robia wszelkie akcej serwisowe. A nikomu nie życzę żeby mu sie zepsuł samochód w Niemczech albo Francji. Wtedy dopiero widać na jakim poziomie jest tam obsługa.
|
|
|