To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Elektryk w krakowie - proszę o adres :)

Anonymous - 31-03-2008, 19:39
Temat postu: Elektryk w krakowie - proszę o adres :)
Potrzebuje jakiegos sprytnego elektryka działającego w krakowie
Marcin-Krak - 31-03-2008, 20:37

Wystarczyło trochę forum przejrzeć :P
Tutaj

Anonymous - 31-03-2008, 22:48

A skąd wiesz, że kolega szuka elektryka samochodowego? Może elektrykę w mieszkaniu zamierza robić? :p
karolgt - 31-03-2008, 23:38

thomb napisał/a:
A skąd wiesz, że kolega szuka elektryka samochodowego? Może elektrykę w mieszkaniu zamierza robić? :p

a to Szczesława trzeba :finga:

Marcin-Krak - 31-03-2008, 23:47

Cytat:
A skąd wiesz, że kolega szuka elektryka samochodowego? Może elektrykę w mieszkaniu zamierza robić?

Hmmm racja - nie wziąłem takiej opcji pod uwagę :oops:

karolgt napisał/a:

O tak tak - to najlepszy elektryk w małopolsce - taki krakowski Wałęsa trochę :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Czyżbyś znowu zaczęli robić OT :?: :roll: :P

karolgt - 31-03-2008, 23:49

Marcin-Krak napisał/a:

karolgt napisał/a:

O tak tak - to najlepszy elektryk w małopolsce - taki krakowski Wałęsa trochę :twisted:

dokladnie :finga: i jeszcze zaszyty :P

Marcin-Krak napisał/a:

Czyżbyś znowu zaczęli robić OT :?: :roll: :P

zdecyduj sie czy "Czyżbyś" czy "zaczęli" bo nie wiem czy to do mnie czy do nas :P

no ale fakt faktem, znowu robisz OT :P

Anonymous - 01-04-2008, 08:51

karolgt napisał/a:
no ale fakt faktem, znowu robisz OT :P

i znowu zależy o jakiego elektryka chodzi bo jak o Szczesława to nie jest OT :mrgreen:

Anonymous - 01-04-2008, 16:58

wy to chyba zakochaliście sie w tym leszku i jego elektryku :) myślałem że znacie jakiegos w krakowie ale poszukam na googlach :D w kazdym bądz razie dzieki
Marcin-Krak - 01-04-2008, 20:30

allkajda, prosta sprawa precyzuj dokładniej o co Ci chodzi - to nie będzie problemów - możesz jeszcze napisać do Adama (Adaho) - podaje namiary na speca od elektryki ;)

Podałem Ci namiary na PW - ale ja tam byłem ostatni raz z 3 lata temu i nie wiem czy się nic nie zmieniło :P

Adaho_krak - 01-04-2008, 20:54

allkajda, potrzebuje elektronika samochodowego, który odtworzy w jego colciku wtyczkę do podłączenia ECU , z której został tylko 1 pin.

Marcin-Krak napisał/a:
możesz jeszcze napisać do Adama (Adaho)

Nie pomogę w tej kwesti, nic mądrego mi do głowy nie przychodzi.

[ Dodano: 01-04-2008, 20:55 ]
allkajda, potrzebuje elektronika samochodowego, który odtworzy w jego colciku gniazdo diagnostyczne od ECU, z której został tylko 1 pin.

Marcin-Krak napisał/a:
możesz jeszcze napisać do Adama (Adaho)

Nie pomogę w tej kwesti, nic mądrego mi do głowy nie przychodzi.

karolgt - 01-04-2008, 21:24

allkajda napisał/a:
wy to chyba zakochaliście sie w tym leszku i jego elektryku :)

no to nikt ci nie kaze do niego jechac, mozesz przeciez przetestowac 10 mechanikow, wydac duzo kasy na nich i dalej miec te same albo i wieksze problemy, potem dochodzić swego, no i szukać nowego kolejny raz, no ale skoro uwazasz ze 10 (conajmniej) osob ktore go polecają i są zadowolone z jego usług, a ty nadal wolisz szukac innego bo "do Leszka daleko" no to szukaj, nie ma przymusu.

odnośnie Leszka i elektryki nic nie wiem, ale odnosnie mechaniki jest wszystko ok.

Anonymous - 01-04-2008, 23:03

no to jak mi nikt niekaże mi do niego jechac ( drugi raz, bo raz juz byłem ) to prosze o inne adresy elektryków a nie kontynuowanie tematu leszka - nienaleze do jego fanklubu po wizycie u niego :) po prostu
karolgt - 01-04-2008, 23:09

a ktoredy jechales do Leszka? jak sie jedzie os strony huty, to jadac za Grębałowem, jedzie sie prosto i potem skreca z głównej drogi w lewo (na zastów chyba), to jak sie skreci to odrazu widac duzy biały budynek podpisany Auto-cos tam, i tam jest elektryk samochodowy.

allkajda napisał/a:
no to jak mi nikt niekaże mi do niego jechac ( drugi raz, bo raz juz byłem ) to prosze o inne adresy elektryków a nie kontynuowanie tematu leszka - nienaleze do jego fanklubu po wizycie u niego :) po prostu

wow, to co ci takiego zrobił ? :D

Anonymous - 02-04-2008, 08:49

Jaki jest problem dokladnie?
mkm - 02-04-2008, 11:57

A jakby poszukac sprawnej wiazki z ta wtyczka? Z taka naprawa juz kazdy elektryk sobie poradzi... Mam rozumiec, ze temat "kontrolka"? Czy cos nowego?