To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Tuning - Malowanie kokpitu

mirc23 - 02-04-2008, 19:53
Temat postu: Malowanie kokpitu
W sumie nie wiedzialem gdzie to napisac wiec pisze tu, sprawa wyglada nastepujaco panel srodkowy w moim Protonie byl oklejony srebrna okleina nie wygladalo to zbyt ladnie wiec postanowilem wkoncu pozbyc sie jej, no i niestety okazalo sie ze panel srodkowy jest porysowany i niestety nie moze tak zostac wiec postanowilem go pomalowac.
I tu jest moje pytanie na jaki kolor pomalowac caly panel na nic nie umie sie zdecydowac czy na czerwono pod kolor samochodu, czy na jakis inny kolor, jezeli ktos ma jakies zdjecia jak takie cos wyglada lub jakies pomysly piszcie smialo jestem otwarty na wszelkie propozycje.

pozdrawaim mirc23

Hugo - 02-04-2008, 22:11

mirc23 napisał/a:
I tu jest moje pytanie na jaki kolor pomalowac caly panel na nic nie umie sie zdecydowac czy na czerwono pod kolor samochodu
Chyba żartujesz? Nie mówisz poważnie :? . Pomaluj tylko i wyłącznie na kolor jaki był w oryginale.
Nie w tą stronę z "tjuningiem".

Anonymous - 02-04-2008, 23:08

Bardzo ladnie wyglada tez na czarno - tylko zeby byl matowy.

Blyszczacy bys pewnie tez zeskrobal - strasznie po oczach swieci w sloneczny dzien... :p

mkm - 02-04-2008, 23:11

Hugo napisał/a:
Chyba żartujesz? Nie mówisz poważnie :? . Pomaluj tylko i wyłącznie na kolor jaki był w oryginale.
Nie w tą stronę z "tjuningiem".

Popieram w 100%.

Anonymous - 23-04-2008, 13:52

Ja mam pod kolor nadwozia, tj na srebrno ale w odcieniu mojego colta. Najpierw matowanie, potem podkład, matowanie, baza i na końcu lakier.
Efekt: dla mnie i dla wielu osób które to widziało - ZAJEBIŚCIE. Ale czerwonego kokpitu jakós nie moge sobie wyobrazić :? Jesli masz wahania, pomaluj na czarno,albo na sreberko.

I nie uzywaj lakieru w sprayu prosto na plastik. Tam jest praktycznie sam rozpuszczalnik który może Ci zniszczyć elementy kokpitu..