To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Car Audio - Naviheaven

Anonymous - 03-04-2008, 13:35
Temat postu: Naviheaven
Czy ktoś z Was, zacni forumowicze miał do czynienia z produktami naviheaven? Nie spotkałem się wcześniej z taką marką, a produkty są raczej niedrogie. O np. TU można to nabyć. Jest to w ogóle cokolwiek warte?
Anonymous - 04-04-2008, 17:23

ODRADZAM !!!!!!!!!!! miałem radio model ZW-2035 - Badziew, jakich mało, cos tam gra, coś tam wyswietla ( ledwo widać - rozdzielczosć jak w telefonie z przed 5lat) po tygodniu złamal sie dzyndzel od panela, musiałem podkleić powertasmą, lepiej kupić starsze lub biedniejsze ale firmowe, i tu się nasuwa madrośc ludowa - tanie mięso psy jedzą
Pozdrawiam

major - 04-04-2008, 23:13

Podzielam opinię sharka,nie warto kpować firm typu "no name" lepiej kupić coś starszego ale firmwego a napewno odczujesz róznice w jakości:)
Anonymous - 07-04-2008, 06:54

No właśnie o jakość wykonania tego się obawiałem. Udało mi się dokopać do informacji, że jest toto niby składane na podzespołach sanyo.
Jak dotąd mam mediona MD-ileśtam CD/MP3 i nie narzekam zbytnio, więc super-sprzętu niby nie potrzebuję. Nie chciałbym jednak aby się rozpadł po miesiącu, więc dzięki za wyjaśnienia.

Pozdrawiam :)

Anonymous - 07-04-2008, 21:30

Badziew