Tuning - Kołaki z Allegro
gulgulq - 04-04-2008, 14:28 Temat postu: Kołaki z Allegro Witam, kupował ktoś kołpaki z Allegro od tego dostawcy??
http://allegro.pl/item337...3_14_15_16.html
bo wygladowo łądne tylko ciekawy jestem jak znaczek - to naklejka czy nie i jak dlugo sie moze utrzymac po myciu??
Anonymous - 04-04-2008, 15:12
Sam chciałem od tego człowieka kupić komplet kołpaków, ale uznałem, że nie warto. Dlaczego? Patrząc na zdjęcia odnoszę nieodparte wrażenie, że są to najzwyklejsze kołpaki w cenie ok. 30 PLN/kpl. z naklejonymi emblematami za 15 PLN. I wszystko z Allegro. Swoją droga identyczne kołpaki (tyle, że bez emblematów) znalazłem na giełdzie i ceny wynosiły 22-30 PLN/kpl.
Anonymous - 04-04-2008, 15:22
Cześć kupiłem kołpaki od tego sprzedawcy. Wysłał bardzo szybko wszystko było ok. Kołpaki wyglądają solidnie znaczek trzyma się dobrze nie są to naklejki, są chyba jakoś wtapiane. Wyglądają ładnie.
Trzeba tylko po nałożeniu kołpaka zabezpieczyć je paskami plastikowymi (ściagacze/obejmy) żeby po wjechaniu na dziurę nie spadły i nie poleciały w siną dal.
Auto myję regularnie i po roku nie widać żadnych odznak zniszczenia.
Ja mam nr 8 i wcale nie wyglądają gorzej od oryginalnych (może są trochę gorszej jakości i trzeba je mocować), ale cena 69 zł to nie 400 jak za oryginały.
A najlepiej to kupić oryginalne alufelgi.
pawela - 04-04-2008, 15:22
gregorbu napisał/a: | Sam chciałem od tego człowieka kupić komplet kołpaków, ale uznałem, że nie warto. Dlaczego? Patrząc na zdjęcia odnoszę nieodparte wrażenie, że są to najzwyklejsze kołpaki w cenie ok. 30 PLN/kpl. z naklejonymi emblematami za 15 PLN. I wszystko z Allegro. Swoją droga identyczne kołpaki (tyle, że bez emblematów) znalazłem na giełdzie i ceny wynosiły 22-30 PLN/kpl. |
dokladnie, wzory nr 2,3,6,10, czy 11 widuje na co trzecim aucie wielu marek... Wg mnie nie warto.
gulgulq - 07-04-2008, 07:20
no tak m sie wydawał ze to uniwersalne jakies kołpaki plus naklejka
to pewnie na giełdzie sie porozglądam
|
|
|