To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - UWAGA ZŁODZIEJ!!!

Anonymous - 05-04-2008, 16:02
Temat postu: UWAGA ZŁODZIEJ!!!
Dzisiaj rano ktoś ukradł mi spojler (lotkę) z tylnej klapy. W sumie to komuś się do końca nie udało bo tylko połamał go. Spojler był dobrze, fabrycznie przymocowany, więc zostały jego resztki po bokach w miejscach mocowania. Samochodzik mój parkuje na Porębie, na parkingu przy Perłowej 8. Czarny Colcik CAO. Jak ktoś ma info na ten temat to proszę na priva. Może to jeden z naszych lokalnych użytkowników CAO desperacko szuka spojlera....

Ostrzegam więc innych co by nie było!

Hubeeert - 05-04-2008, 16:08

Współczuję.
Na Forum nie używamy przekleństw ani wulgaryzmów.

pawela - 05-04-2008, 16:27

szczerze wspolczuje :oops: Mi jakies 2 miesiace temu urzadzili sobie dyskoteke na aucie i pogieli dach... Slady butow byly na masce, szybie dachu i lotce... A w grudniu zginely listewki boczne, na szczescie kupilem z rozbitka pod kolor... Takie uroki zycia w tym miescie... :evil:
Anonymous - 05-04-2008, 21:29

O kur** co wy dajecie? to wcale niezazdroszcze wam mieszkania w miescie ... a włascicielowi współczuje
Hubeeert - 06-04-2008, 01:03

Matip,
Hubeeert napisał/a:
Na Forum nie używamy przekleństw ani wulgaryzmów

Czy jest tu cokolwiek niejasne?

Anonymous - 06-04-2008, 10:55

Matip napisał/a:
O kur** co wy dajecie? to wcale niezazdroszcze wam mieszkania w miescie ... a włascicielowi współczuje
A czy uważasz, że w innych miejscowościach jest wiele lepiej? Czy tylko w Lublinie kradną? A może ktoś przyjechał na "gościnne występy", może ktoś z Twoich sąsiadów (o ile mieszkasz w tej Wierzbicy na Lubelszczyźnie)? Sugerowałbym od powstrzymania się od takich komentarzy - są one krzywdzące dla lublinian.
mkm - 06-04-2008, 11:56

gregorbu napisał/a:
Matip napisał/a:
O ***** co wy dajecie? to wcale niezazdroszcze wam mieszkania w miescie ... a włascicielowi współczuje
A czy uważasz, że w innych miejscowościach jest wiele lepiej? Czy tylko w Lublinie kradną? A może ktoś przyjechał na "gościnne występy", może ktoś z Twoich sąsiadów (o ile mieszkasz w tej Wierzbicy na Lubelszczyźnie)? Sugerowałbym od powstrzymania się od takich komentarzy - są one krzywdzące dla lublinian.

Podejrzewam, ze nie bylo to zlosliwe. Ja jak jade do znajomych do malego miasteczka, tez mi wspolczuja. Maja mniej glupiego wandalizmu, auta trzymaja w ogrodkach pod domem i nie moga uwierzyc, ze ktos wracajac z knajpy moze wpasc na pomysl, zeby "wykopac" lusterka na calej ulicy, albo przebiec sie po dachach...
PS. Napisz od jakiego modelu byla ta lotka.

Hubeeert - 06-04-2008, 12:25

mkm napisał/a:
Napisz od jakiego modelu byla ta lotka
nnk59 napisał/a:
Samochodzik mój parkuje na Porębie, na parkingu przy Perłowej 8. Czarny Colcik CAO.

mkm - 06-04-2008, 12:31

Model LOTKI nie samochodu...
Hubeeert - 06-04-2008, 13:36

mkm napisał/a:
:roll:
Anonymous - 06-04-2008, 15:27

gregorbu, tak uwazam niechciałem nikogo swopja wypowiedzia urazic.. raczej mialem na mysli wspolczuc tego ze niemozna bezpiecznie auta postawic bo ktos dla zabawy rozwali ci samochod..
Jogurt - 06-04-2008, 15:34

Hubeeert napisał/a:
mkm napisał/a:
chodziło pewnie o model lotki.
jak czytam te wypowiedzi to sie ciesze że nie mieszkam w centrum. ostatnio koledze ktoś wlazł na maske w cjo w centrum sosnowca. może pocieszy Was fakt że jak sie jedzie przez belfast to połowa aut ma lusterka na taśmach samoprzylepnych, blokady kierownic, lub folie zamiast szyb

Hubeeert - 06-04-2008, 15:47

Jogurt, ja rozumiem. Tyle, że pytanie sugeruje że chodzi o model Colta nie lotki.
Gdyby miało chodzić o lotkę powinno być:
Napisz jaki to był model lotki.

Stąd nieporozumienie.

mkm - 06-04-2008, 18:03

Hubeeert napisał/a:
mkm napisał/a:

PS. Napisz od jakiego modelu (COLTA CAO) byla ta lotka.
Faktycznie moglem napisac bardziej precyzyjnie.

Jogurt - 06-04-2008, 18:23
Temat postu: Re: UWAGA ZŁODZIEJ!!!
nnk59 napisał/a:
Czarny Colcik CAO
przecież model colta pisze :) stąd wniosek o modelu lotki