Outlander I GEN Techniczne - Uparty wsteczny
Anonymous - 05-04-2008, 23:01 Temat postu: Uparty wsteczny Od czasu do czasu ale raczej czesto wkleszczejac wsteczny klekoce na zebach.probowalem i mocniej i dluzej ze sprzeglem i lewarek bardziej i mniej w prawo nie moge wyczuc dzwiek jest
taki"khhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhby jak wskoczy.poprosze o opinie.przebieg 30000
2006/
Anonymous - 06-04-2008, 01:38
Witam
ja czegoś takiego nie mam ani razu mi sie nie zdarzyło żeby nie wskoczył bieg
Anonymous - 06-04-2008, 23:13 Temat postu: Wsteczny dzięki pojade na aso.dzisiaj pojechsłem 203 wiecej nie moglem bo skonczyla sie autostrada.
czy odcina paliwo,czy mozna to obejsc,zaznaczam ze nie jestem dawcą a pytanie jest czysto poznawcze.szedł dobrze komputer pokazał 21 .
Icewind - 08-04-2008, 09:40
Leszek_Kamil napisał/a: | Witam
ja czegoś takiego nie mam ani razu mi sie nie zdarzyło żeby nie wskoczył bieg |
to chyba nigdy nie walczyłeś z porządną furą ze świateł. Moim zdaniem skrzynia jest chyba najgorszym elementem tego samochodu i dotyczy to niestety wszystkich egzemplarzy. Nie dosyć ż jest pięciobiegowa, a przy takich mocach i prędkościach przydałby się szósty bieg, to niestety czasami haczy. Mnie w szczególności męczy zmiana z 1 na 2 i z 2 na jeden. A tak na marginesie chyba założę topic o wadach tego samochodu, chociaż oczywiście minusy nie przysłonią mi plusów .
Anonymous - 08-04-2008, 23:12 Temat postu: Uparta skrzynia Dzieki to znaczy ze wszystko ok jak nie jest ok.a spocik jest mile widziany.nowi OUTlanderowcy beda sie mogi uspokoic.ciekawe jak zostalaby przyjeta strona o minusach?
pozdrowienia powodzenia
|
|
|