To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EA5A 2.5] Zakupy w USA

kooks - 07-04-2008, 12:02
Temat postu: [EA5A 2.5] Zakupy w USA
Mam mozliwosc zrobienia zakupow w usa, jak wiadomo tam czesci sa wiele tansze, z tym ze tam sa galanty 2,4 i 3l v6, jak ktos ma wiecej pojecia moze by podpowiedzial czy kable zaplonowe z 3l v6 pasowaly by do 2,5 v6? Jak ktos wie co jeszcze warto zakupic to niech pisze, oprcz felg bo je chyba napewno bede zamawial:) Z gory dzieki za kazda pomoc.
Pozdrawiam
PS dodam ze moj galant jest 99r po liftingu, sport edition

[ Dodano: 08-04-2008, 02:26 ]
widze ze ciezko, moze ktos powie czy te radyjko bedzie pasowac bez problemu?
Clarion

Anonymous - 10-04-2008, 08:45

Cześć,

Z felgami może wcale nie być łatwo ... mam Gala z USA ... felgi sa na 5 śrubek ;)

Tomek

kooks - 10-04-2008, 12:25

felgi da sie dobrac bez porblemu, juz nawet kilka sobie upatrzylem:-) bardzo ciekaw jestem jak z innymi czesciami, bo tam jest duzo taniej niz u nas.
Anonymous - 10-04-2008, 21:03

znajdź na ebayu part identifier. Są tam numery części i oznaczenia fabryczne. Pomocny może być też workshop repair manual
sampler - 10-04-2008, 21:08
Temat postu: Re: Zakupy w USA
kooks napisał/a:
Mam mozliwosc zrobienia zakupow w usa, jak wiadomo tam czesci sa wiele tansze, z tym ze tam sa galanty 2,4 i 3l v6, jak ktos ma wiecej pojecia moze by podpowiedzial czy kable zaplonowe z 3l v6 pasowaly by do 2,5 v6? Jak ktos wie co jeszcze warto zakupic to niech pisze, oprcz felg bo je chyba napewno bede zamawial:) Z gory dzieki za kazda pomoc.
Pozdrawiam
PS dodam ze moj galant jest 99r po liftingu, sport edition

[ Dodano: 08-04-2008, 02:26 ]
widze ze ciezko, moze ktos powie czy te radyjko bedzie pasowac bez problemu?
Clarion

Bedzie ale pamietaj ze radia z usa nie beda do konca kompatybilne z naszym systemem nadawania FM

karolgt - 10-04-2008, 21:49
Temat postu: Re: Zakupy w USA
sampler napisał/a:

Bedzie ale pamietaj ze radia z usa nie beda do konca kompatybilne z naszym systemem nadawania FM

chodzi Ci o to ze "skok" miedzy stacjami jest inny niz w Polsce? jesli dobrze pamietam to tam są skoki co 0,2 ale tylko na nieparzyste (albo parzyste, nie pamietam;/) w kadym razie wydaje mi sie że nowe radia nie maja juz takich ograniczeń - dlatego warto to sprawdzic zanim sie kupi takie radio :)

kooks - 11-04-2008, 02:46

od razu powiem ze radio mniie nie interesuje raczej jakosc i cd, aktualnie mam clariona DXZ385R kto wie co to jest bedzie wiedzial o co chodziL-)

[ Dodano: 11-04-2008, 17:06 ]
a gdzie znalesc ten part identifier?