Komputery, RTV, AGD, Komorki - TURBO PASCAL :/
Anonymous - 09-04-2006, 17:26 Temat postu: TURBO PASCAL :/ Siemka mam prożbę własnie dowiedziałem sie ze na jutro mam oddać do sql, zegar napisany w TP.... i nie wiem jak sie do tego zabrać i z której strony ugryść tę sprawę.... ehh może gdyby komuś sie nudziło to mógł by mi to naskrobać... proszę
chodzi o zegar, który ma wyglądać mniej więcej tak ze będzie zegar tarczowy i w środku cyfrowy....
z góry dzięki
Anonymous - 09-04-2006, 19:20 Temat postu: Re: TURBO PASCAL :/
TAGi napisał/a: | oddać do sql, zegar napisany w TP.... |
Brzmi dziwnie. Jeśli SQL jest czymś innym niż Structured Query Language, to chyba będzie to zwykły zegar. Bo nie wiem do czego tu miałby SQL służyć. W czystym TP to pewnie byłoby bardzo pracochłonne, ale rozumiem, że masz jakieś środowisko programistyczne w którym masz masę bibliotek...
Krzyzak - 09-04-2006, 19:22
Chyba sql to skul czyli szkoła.
Ja też myślę, że czysty TP to rzeźba, ale już z biblioteką graficzną to pewnie w miarę szybko by powstało. Niestety nie mam już nawet instalki TP, bo pewnie mógłbym pomóc (w końcu to mój zawód).
Anonymous - 09-04-2006, 19:23
Krzyzak napisał/a: | Chyba sql to skul czyli szkoła. |
Heheh, no tak... Człowiek już nie jest jazzy
Chooper - 09-04-2006, 22:02
Fido__ napisał/a: | Człowiek już nie jest jazzy |
teraz już jest "Chocco" (czoko)
Bartek - 09-04-2006, 22:10
Pisalem taki program w turbopaszkwilu......z 15 lat temu w LO..... Jako ze nie cierpie jezykow wysokiego poziomu teraz nie pamietam z tego NIC
jawlo - 10-04-2006, 07:32
Polecam przeglądnąć pare przykładów programików .
Drugi zegarek
Na tym serwerze jest bardzo dużo ciekawych przykładów. http://4programmers.net/
pozdrawiam
jawlo
Anonymous - 10-04-2006, 09:23
Nareszcie ktoś przerwał te smętne wynurzenia emerytów i dał chłopakowi jakiś konkret
Anonymous - 10-04-2006, 14:51
hehe dzięki chłopaki z te przykłady znalazłem wcześniej użylem tej fajnej szukajki google , ale one nie działają ale dziś wyniosłem ze szkoły jakiś projekt kogos kto robił to w zeszłym roku, chodziło mi o poznanie jak działa sam program i na nim oparłem to co zbudowalem
Krzyżak dzięki za chęć pomocy :*
jawlo teź thenks ale już to widziałem i się nie przydało.
dobra myślę ze można zamknąć topic...... (chyba ze jeszcze ktoś będzie miał jakies problemy z TP )
|
|
|