To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Zapytanie do Mitsumaniaków

MakroSerwis - 09-04-2006, 23:20
Temat postu: Zapytanie do Mitsumaniaków
Mam takie trochę nietypowe pytanie do kolegów:
czy ja, ze swoim autem, ma choćby najmniejsze prawo udziału w zlotach Mitsubishi? Pytam, ponieważ nie chciałbym kiedyś zdyskwalifikowany na samym początku :)
Tak szczerze - jak myślicie?

Rafal_Szczecin - 09-04-2006, 23:25

faktycznie troche nietypowe ;)
hehe
Ty ze swoim autem lub tez bez swojego auta masz nawet NAJWIEKSZE prawo do udzialu w zlotach mitsubishi :)
my sie tutaj nie dzielimy paczatkowych, zaawansowanych itd, jestesmy jedna wielka rodzina , ktora pomaga sobie jak moze, i conajmniej raz w roku spotyka sie na ogolnopolskim zlocie fanow 3 diamentow (tak wiec z tego miejsca, w tym poscie chcialbym Cie serdecznie zaprosic do ogolnopolskiego zlotu Mitsubishi ktory odbedzie sie pod koniec sierpnia w Białymstoku ) :mrgreen:
klub nazywa sie MitsuManiaki a dlaczego ? bo laczy ze soba maniakow 3 diamentow, nie musisz miec misia, sa na forum ludzie ktorzy jezdza np BMW a sa w klubie (jest nim nawet jeden z zalozycieli - don Firosław II wielki ;) itd, itp )

pozdrawiam i jezeli bedziesz miec jeszcze jakies pytania, to wal smialo
rafi

wichura1 - 10-04-2006, 08:19

Tak jak napisał Rafi, możesz przyjechać nawet na rowerze marki "Ukraina". Najważniejsze, że lubisz markę Mitsubishi (albo nawet nie lubisz, ale jesteś obiektywny i chcesz walczyć z uprzedzeniami ;) ).
Anonymous - 10-04-2006, 15:48

I wystarczy przerecytować "Pana Tadeusza" po japońsku :lol:
A całkiem powaznie jak przedmówcy. :wink:

Rafal_Szczecin - 10-04-2006, 15:49

CENTURION_ALARM napisał/a:
I wystarczy przerecytować "Pana Tadeusza" po japońsku

od tylu :)

Hubeeert - 10-04-2006, 19:46

Maciek_S chciałbym Ci przypomnieć że większość Hyundaia jak i sam Hyundai do niedawna było właściwością Mitsubishi a rozwiązania techniczne w Hultajach to w większości Mitsu. Bliskie pokrewieństwo jak dla mnie - Brat przyrodni :?:
Tak czy inaczej - jesteś zawsze mile widziany :D

Firebee - 10-04-2006, 21:33

prosze prosze.. tacy kochani a mnie to przy kazdej okazji zjada... :?
:wink:

MakroSerwis - 10-04-2006, 22:34

Dzięki serdeczne za zaproszenia!
Jestem tutaj dlatego, że Hultaj to po prostu Misiek w innym opakowaniu - zasadniczo wszystko to samo, tylko design trochę inny. Właśnie to jest powodem mojego utożsamiania się z Klubem.
Pozdrawiam wszystkich, jak czas pozwoli - będę na zlocie, jeżeli nie, to poczekam na jakiś bliższy :)

raddex - 10-04-2006, 22:58

Dokladnie tak jak mowisz Hyundai wywodzi sie z Mitsubishi, wiec nie ma przeciwskazan do udzialu w zlotach i innych "projektach"

Moj ojciec mial kiedys Hyundaia Excel, ale gdyby nie to ze mial przyklejona nazwe to nikt by nie wiedzial co to za auto, bo jak sie otworzylo maske, to silnik Mitsubishi i na wszystkich plastikowych elementach byly 3 diamenty. Tylko na grilu i tylnej klapie Hyundai. W koncu Hyundai rozpoczal stosunkowo niedawno produkcje samochodow.

TNT - 11-04-2006, 09:11

Firebee napisał/a:
prosze prosze.. tacy kochani a mnie to przy kazdej okazji zjada... :?
:wink:

Firus ja juz zlego slowa nie powiem a wrecz przeciwnie wespre cie. Mam nadzieje ze juz niebawem stane sie posiadaczem auta nie wiem jekiej jeszcze marki.

Anonymous - 05-05-2006, 21:50

To przeciez nie zaden grzech czy cos ;p;p Oprocz Galanta tez mam Elante i to z tego samego roku i silnik nawet taki sam :D :D Hyundai to to samo co "Mitasubishi" tylko w innym opakowaniu ;p;p A jakbym nie mial Galanta bo bylby sprzedany lub cos to pewnie bym smignal na zlot Elantra albo ... Trabantem ;p;p (zart)
A wiec bez zadnych zachamowan przyjezdzaj na zloty i zapraszam do wpisania sie na liste Lubelskiego ;p;p
Pozdro