Mazowieckie - Alternatywne SPONTAN-SPOTY- tu piszemy co? gdzie? kiedy?
Krzyzak - 14-04-2008, 18:51 Temat postu: Alternatywne SPONTAN-SPOTY- tu piszemy co? gdzie? kiedy? Pytam, bo istnieje duze prawdopodobienstwo, ze caly przyszly tydzien spedze w Warszawie i moze bylby ktos chetny na male spotkanko.
Raczej przyjade autem i dlatego chcialem sie zapytac, czy jest ktos u kogo moglbym zostawic Colta na kilka dni (chodzi o pozostawienie go na posesji od pon. do pt.).
czarnuch23 - 14-04-2008, 22:33
pomogl bym ci ale jakbym wstawil 4 colta na parking wewnetrzny Riv to by mnie opiekunka Ania juz nie witala usmiechem na schodach... moze ktos z pod warszawy bedzie mial wiecej mozliwosci.
Co do spotkania zaproponuj jakies wyjscie to i m oze chetni sie pojawia ja sie pisze o ile to bedzie jakis wieczor
Anonymous - 14-04-2008, 23:41
Są dwie opcje, albo się spytam włascicielki posesji, albo bym mógł Ci postawić autko na terenie firmy (ogrodzony i strzeżony 24H). Dowiem się co i jak.
Bartek - 15-04-2008, 08:43
Darek - u nas zawsze masz miejsce
Anonymous - 15-04-2008, 09:45
Na terenie Heidelberga też miałbyś załatwione miejsce parkingowe - teren ogrodzony, strzeżony, monitorowany.
Co do spotu - powiedz tylko, kiedy. My jesteśmy dostępni - niestety - tylko wieczorami.
Maretzky85 - 15-04-2008, 09:49
Ja na spot bardzo chętnie A co do miejsca, jakby było potrzeba to mam jedno miejsce parkingowe, na zamykanym parkingu, ale nie strzeżonym
koszmarek - 15-04-2008, 12:59
ja na spot też chętnie CO do miejsca to niestety nic:(
Krzyzak - 15-04-2008, 15:16
Bartek - juz tyle razy Cie "wykorzystalem", ze az mi glupio.
Tym bardziej, ze nie wiem, czy sie zmieszcze - w koncu masz tam juz ze 3 auta - prawda? Gdybys jednak nie mial nic przeciwko, to chetnie
Ja bede mial szkolenie na ul. Woloskiej w Curtis Plaza - gdyby ktos mial miejsce w miare blisko, to chetnie tam zostawie auto. Strzezone byc nie musi, bo to w koncu 18 letni Colt , wiec kto by go chcial. Choc gdyby ew. wandale cos robili, to tez by bolalo
A co do spota, to ja tez tylko popoludniami - jeszcze nie znam dokladnej agendy, wiec pewnie bede sie kontaktowal z ktoryms z Was i ten juz dalej rozpusci wici (bo nie wiem, czy bede mial tam neta).
Moze wstepnie sie umowimy w tym Curtis Plaza? Tak na 18-19 powiedzmy w przyszla srode?
koszmarek - 16-04-2008, 06:48
Krzyzak napisał/a: | Bartek -w koncu 18 letni Colt , wiec kto by go chcial. |
JA BYM GO CHCIAŁA:D Chętnie zabiorę/pożyczę/ pomiziam znaczy nie mam prawka, ale szaleje na punkcie coltów:d tych starszych
cns80 - 16-04-2008, 08:38
Ja na spota chętnie i dysponuję wolnym miejscem pod dachem , ale raczej daleko od CP, bo w Wawrze (jakieś 20 km)
arekp - 16-04-2008, 09:00
koszmarek napisał/a: | JA BYM GO CHCIAŁA:D Chętnie zabiorę/pożyczę/ pomiziam (...) szaleje na punkcie (...) tych starszych |
Co jest, ze mlode Kobiety szaleja na punkcie tych starszych? (nie tylko samochodow )
Krzyzak - 16-04-2008, 11:17
koszmarek napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | Bartek -w koncu 18 letni Colt , wiec kto by go chcial. |
JA BYM GO CHCIAŁA:D Chętnie zabiorę/pożyczę/ pomiziam znaczy nie mam prawka, ale szaleje na punkcie coltów:d tych starszych |
ha - dobre, podobalo mi sie
co do pomiziania, to pomyslimy
koszmarek - 16-04-2008, 13:34
Krzyzak napisał/a: |
co do pomiziania, to pomyslimy |
trzymam za słowo
Krzyzak - 19-04-2008, 15:27
koszmarek, o ostatnich danych wynika, ze Colcio bedzie stal u Bartka, wiec mozliwosc pomiziania bedzie tam wlasnie u niego
ja na codzien mam zamiar poruszac sie na wlasnych nogach, wiec auto nie bedzie mi potrzebne - do czasu wyjazdu oczywiscie (w piatek)
a jak tam spocik? - bedzie ktos w srode?
Maretzky85 - 20-04-2008, 01:14
Krzyzak, to pewnie bym zabrał panią Koszmarek ze sobą i jakoś byśmy się umówili na oglądnięcie [o ile będziesz miał czas i chęci oczywiście , Bartek z resztą też, coby mógł nas wpuścić przez magiczną bramę ]. Moja mała przyszła kierowczyni (czy jak tam się odmienia ) bardzo chciałaby usiąść za kierownicą i zobaczyć czy jej "leży w łapkach"
A co do spotu - to może jakieś konkretniejsze info ? gdzie, o której ?
|
|
|