[92-96]Colt CA0 - [CA5 1.8] Stabilizator przód
Anonymous - 15-04-2008, 07:55 Temat postu: [CA5 1.8] Stabilizator przód Urwał mi się skubany z przodu z prawej strony Pytanie: czy do GTi pasuje od pozostałych wersji np 1,6 ? Ile może kosztować nowy czy lepiej szukać używki ?
Mam też do wymiany łączniki tylniego stabilizatora...jaki koszt nowych ? a wczoraj brat mi pospawał tą blachę mocująca stabilizator do budy bo pękła przy mocowaniu śrub... kocham polskie drogi
Hugo - 15-04-2008, 12:42
pawel129 napisał/a: | Pytanie: czy do GTi pasuje od pozostałych wersji np 1,6 ? Ile może kosztować nowy | http://www.moto.sklep.pl/...ion=show&o=8030 Taki sam do wszystkich wersji silnikowych. pawel129 napisał/a: | czy lepiej szukać używki ? | To oczywiście żart. pawel129 napisał/a: | Mam też do wymiany łączniki tylniego stabilizatora...jaki koszt nowych ? | http://www.moto.sklep.pl/...on=show&o=34123 CAO tylko 1.8 GTi ma stabilizator z tyłu. Zdaje się, że ten powinien pasować, ale nie bądź leń i nachyl się pod auto i sprawdź.
Anonymous - 16-04-2008, 18:12
Jak napisałem na początku, urwał mi się stabilizator z przodu z prawej strony, dla niewtajemniczonych: z wyglądu taki gruby pręt .
Hugo napisał/a: | http://www.moto.sklep.pl/...ion=show&o=8030 Taki sam do wszystkich wersji silnikowych. |
gdyby o to mi chodziło to bym nie zaśmiecał forum takim postem...
Stąd:
Hugo napisał/a: | pawel129 napisał/a:
czy lepiej szukać używki ?
To oczywiście żart. |
Pytanie jest przemyślane gdyżze zdobyciem nowego raczej nie jest łatwo...
Hugo napisał/a: | CAO tylko 1.8 GTi ma stabilizator z tyłu. |
Wiem o tym.
Hugo napisał/a: | http://www.moto.sklep.pl/...on=show&o=34123 |
Dzięki, o to mi chodziło.
Hugo - 16-04-2008, 21:02
pawel129 napisał/a: | Pytanie: czy do GTi pasuje od pozostałych wersji np 1,6 ? Ile może kosztować nowy czy lepiej szukać używki ? |
pawel129 napisał/a: | gdyby o to mi chodziło to bym nie zaśmiecał forum takim postem... |
pawel129 napisał/a: | Pytanie jest przemyślane gdyżze zdobyciem nowego raczej nie jest łatwo... | Dobra. Nie wiem o co chodzi. Wybacz, że odpowiadałem na pytania zadane przez Ciebie.
Anonymous - 16-04-2008, 21:07
Hugo napisał/a: | Wybacz, że odpowiadałem na pytania zadane przez Ciebie. |
Wybaczam.
BTW, tak wygląda stabilizator dla colta 1.3 '91, czegoś podobnego szukam do mojego miśka:
Hugo - 16-04-2008, 21:46
I wszystko jasne. Chodziło Ci o drążek stabilizatora, a ja pisałem o łączniku stabilizatora. Jedno i drugie można w skrócie nazwać stabilizatorem
Anonymous - 22-04-2008, 10:33
BTW, więc przedni drążek stabilizatora do GTi pasuje od pozostałych wersji CA0 czy etam
mkm - 22-04-2008, 10:50
Nie wiem ale wiem kto wie. Zapytaj Brovar on ma 1.8 a mial 1.6 wiec pewnie bedzie wiedzial.
Pozdrawiam.
Jogurt - 22-04-2008, 21:55
z 1.3 napewno nie bo ma 19mm średnicy. 1.6 ma 23 mm średnicy więc zmierz swój i będziesz wiedział czy z 1,6 podejdzie
Anonymous - 22-04-2008, 22:36 Temat postu: [CA5A 1.8] stabilizator telepatia panowie, wchodze patrze bach! mowa o mnie
ok wiec
pawel129 napisał/a: | wczoraj brat mi pospawał tą blachę mocująca stabilizator do budy bo pękła przy mocowaniu śrub... kocham polskie drogi |
chodzi ci tu o tylni stabilizator?bo przodu nie mozna spwac
pawel129 napisał/a: | BTW, więc przedni drążek stabilizatora do GTi pasuje od pozostałych wersji CA0 czy etam |
ogolnie stabilizator jest taki sam zarowno w 1,8 jak i 1,6.
londolut - 23-04-2008, 07:21
Browar napisał/a: | Chodzi Ci tu o tylny stabilizator? | Browar, tylko GTi ma stabilizator z tyłu. Z resztą w temacie jest napisane o, który chodzi
Anonymous - 23-04-2008, 09:00
Browar napisał/a: | ogolnie stabilizator jest taki sam zarowno w 1,8 jak i 1,6. |
No to git. Dzięki za odp.
Anonymous - 23-04-2008, 11:14
londolut napisał/a: | Browar, tylko GTi ma stabilizator z tyłu. Z resztą w temacie jest napisane o, który chodzi |
zle mnie zrozumiales -chodzilo o to co tam spawal, bo stab z przodu spawac to bezsens jak on jest na gumach przymocowany i musi pracowac razem z zawiasem nie?
domyslilem sie ze chodzi o tylny i wiem ze takowy w 1,8 jest kolego
bwr
Anonymous - 23-04-2008, 12:16
Hehe, widze panowie lekkie zamieszanie powstało
Już wyjaśniam:
Propo tylniego stabilizatora: urwało mi się mocowanie drążka, taka blacha która mocuje go do budy od spodu.Brat mi pospawał i jest git. Dodatkowo mam wybite oba łączniki,które niebawem kupie nówka funkiel ze sklepu.
Propo przedniego stabilizatora: urwał mi się drążek, przy prawym kole, tuż za gumą. Teraz szukam "nowego" z 1,6.. bo ze sklepu raczej nówki nie dostane...
|
|
|