[97-04]Galant EAxA/W - [EA2W 2.0] Witam
Anonymous - 15-04-2008, 20:12 Temat postu: [EA2W 2.0] Witam Witam wszystkich jestem nowym mitsumaniakiem chociaz mitsu mam dluzszy czas i uwazam ze to super auto jednak mam pytanie odnosnie poduszek fotela czy da sie zalozyc jakies pokrowce czy nie.
Z racji tego ze mieszkam w niemcowni pytalem w roznych sklepach ale wszyscy odradzaja
Dzieki za odpowiedz .
Pozdrawiam
Marcin
czekoladka_1981 - 15-04-2008, 20:16
accord27 napisał/a: | zalozyc jakies pokrowce czy nie. |
Jaka to przyczyna?
Anonymous - 15-04-2008, 21:05
Nie pytam o przyczyne tylko czy na takie fotele trzeba jakies specjalne pokrowce miec czy zwykle.
Mysle tez o konsekwencjach w trakcie wypadku , co sie stanie z poduszkami i czy zadzialaja.
czekoladka_1981 - 15-04-2008, 21:15
accord27 napisał/a: | co sie stanie z poduszkami i czy zadzialaja |
Szyjący pokrowce sam. na 100% nieda gwarancji że po założeniu pokrowców w razie czego poduszki zadziałają prawidłowo.
Anonymous - 17-04-2008, 20:02
Dzieki za odpowiedzi ja tez odpuszczam te pokrowce tym bardziej w niemczech jak cos by sie stalo to klopoty by byly.
Pozdrawiam
Marcin
swinks_UK - 17-04-2008, 20:26
Bo są pokrowce i są "pokrowce". Na swoim przykładzie z UK powiem ci, że pokrowce na fotele ze zintegrowanymi poduchami muszą mieć jakiś certyfikat zgodności bezpieczeństwa. Poza tym są odpowiednio szyte, a zakładanie ich to dopiero udręka. Zresztą są też specjalnie dedykowane wtedy do konkretnej marki i modelu. Tak jak moje pokrowce: taki papier miały, ale cenę też miały
Zwykłe pokrowce są bez takich papierów, ale są tańsze, no proste w kroju.
DamianBlue - 19-04-2008, 02:18
Jak szukałem do swojego gala pokrowców to znalazłęm na alledrogo pokrowce dedykowane to siedzeń z poduchami. Posiadały certyfikat. W miejscu wystepowania poduchy materiał jest znacznie słabszy i rozrywa się w momencie wystrzelenia poduszki
|
|
|