Nasze Miśki - Moja CARI GDI
Anonymous - 17-04-2008, 20:05 Temat postu: Moja CARI GDI MODEL: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI 4D
ROK PRODUKCJI: 1998
SILNIK: 4G93: Seria - 125KM 174Nm
WYPOSAŻENIE: ABS, wspomaganie, central, elektryka szyb i lusterek, 4 poduszki powietrzne
UKŁAD DOLOTOWY: seria
UKŁAD WYDECHOWY: seria
ELEKTRONIKA i ELEKTRYKA: seria
ZAWIESZENIE: seria,
UKŁAD HAMULCOWY: seria
BODY-KIT: seria
ŚRODEK: Skurka w kolorze Czarno Szarym
Teraz kilka fotek
mlun - 17-04-2008, 21:53
Zapodaj jakieś fotki ze środka. Ja bym pomyślał coś nad tymi lampami bo jakoś mi nie leżą takie czarne. Przyjemnego użytkowania autka:P
Anonymous - 17-04-2008, 22:00
Właśnie lampy mi sie podobają były tak od nowosci robione w salonie Mitsubishi w belgii z tamtąd pochodzi cari. Z histori jaką słyszałem o niej to stała w salonie jako auto pokazowe mocno obniżone i na fajnych aluskach, potem kupił ją jakiś koleś i po ok 6kkm zaliczył mały dzwon no i autko trfiło do polski, w polsce wymieniono zawieszenie bo tamto się nie nadawało do jazdy po naszych drogach aluski niestety zagineły już w belgi tyle z histori mojego autka
Fotki wnętrza wstawie jak będe miał chwilę żeby je cyknąc
Lechfan - 17-04-2008, 22:04
Mi tez sie podobaja te swiatla, takie oryginalne
Jogurt - 17-04-2008, 22:09
bardzo sie fajnie jeździ w słoneczny dzień za autem z takim oryginalnymi lampami. jak cari ktoś pocałuje w kufer - Twoja wina niestety. ogólnie fajne autko. tylko brakuje mu jakiś fajnych alusków
Anonymous - 18-04-2008, 19:03
No właśnie nie te światła pomimo tego że tak wyglądają świecą bardzo mocno nie są zachlapane czarnym olejnym sprayem czy inym badziewiem które nie przpuszcza swiatła
Anonymous - 18-04-2008, 19:48
Jogurt..ori światła ciemne to najlepsza alternatywa... to nie jest folia z allegro tylko piecowo przyciemniany klosz...świeci normalnie... i wcale nie jest to jego wina w razie wypadku bez względu jakie ma światła... poprzedzający ma zachować bezpieczną odległość.
Ps.Cari fajna.. kozacka jest ta dokładka z przodu
|
|
|