Forum ogólne - Inne Fora i ich Zasady
Hubeeert - 18-04-2008, 01:37 Temat postu: Inne Fora i ich Zasady
Cytat: | Forum XXXXXXXXX jest własnością prywatną i w związku z tym najwyższym prawem na forum jest głos administratora i jego decyzje. Demokracja nie ma zastosowania. |
Przed chwilą przeczytałem coś takiego i zastanowiłem sie nad taką kwestią? Czy naprawdę takie Zasady są konieczne?
Znacie inne podobne kwiatki?
JCH - 18-04-2008, 09:04 Temat postu: Re: Inne Fora i ich Zasady
Hubeeert napisał/a: | Znacie inne podobne kwiatki? | Znamy.
Gdzie Cytat: | najwyższym prawem na forum jest głos administratora i jego decyzje. Demokracja nie ma zastosowania | Pisałem kiedyś o tym.
gulgulq - 18-04-2008, 09:48
Znamy
ale bardziej: Admin ma zawsze racje
mlun - 18-04-2008, 11:21
A co to komuna na forum:P Wiadomo że Admin ma jakąś tam władze ale żeby dyktaturę odrazu? Powinien się liczyć ze zdaniem szarych forumowiczów
cns80 - 30-04-2008, 12:49
Jakieś inne forum motoryzacyjne napisał/a: | 6. Podważanie autorytetu i krytyka administratora, bądź moderatora są NIEDOPUSZCZALNE. W momencie zalogowania się na tym forum stałeś się jego GOŚCIEM. Nigdy o tym nie zapominaj.
|
Zacne to je
[ Dodano: 30-04-2008, 12:50 ]
I jeszcze raz to samo forum napisał/a: | Od dnia wczorajszego, w związku ze strasznie dużą liczbą pojawiających się tzw "dzieci neostrady --> troli" został wprowadzony tzw. "ZAMORDYZM". Proszę się ogarnąć przy pisaniu bezsensownych postów. Kilku użytkowników jest wytypowanych do banicji, więc radzę szczególnie uważać tym z ostrzeżeniami. |
|
|
|