To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Colt CA0 - [ALL] Oprawki zarowek kierunkowskazow

Anonymous - 18-04-2008, 12:43
Temat postu: [ALL] Oprawki zarowek kierunkowskazow
Witam
W zeszlym tygodniu zostalem w pozbawiony w okrutny sposob kierunkowskazow przednich (ktos je w nocy ukradl) i pozostaly mi tylko otwory z poucinanymi kablami w moim diamenciku.
Kierunkowskazy juz zakupilem ale niestety nigdzie nie moge dostac oprawek mocujacych zarowki P21W w tych kierunkowskazach.
Czy ktos wie gdzie ewentualnie mozn to zakupic , bo odwiedzilem kilka szrotow i nigdzie nie ma ?
Czy tez idzie dopasowac te oprawki od innego modelu albo tez od innego samochodu ?

Bede wdzieczny za jakiekolwiek podpowiedzi

Colt '92 CA4A 4G92
1,6 16V GLXi

londolut - 18-04-2008, 14:26

Zajrzyj do działu KUPIĘ/SPRZEDAM tam ktoś powinien mieć to co potrzebujesz lub załóż topic :)
mkm - 18-04-2008, 14:31

Na allegro. Szukaj rozbiorek. Opisz tylko co Cie interesuje, zeby Cie nie splawili, bo nie wiem ile masz dac za te czesci? 2zl? Moze sie im nie chciec ruszyc. Zacznij od wiazki kabli do kierunku, a potem przejdz do szczegolu.
londolut - 18-04-2008, 14:39

mkm napisał/a:
Na allegro. Szukaj rozbiorek.
JA już 2 tygodnie szukam migacza ale do przodu a nie na bok. Wątpię, że komuś będzie się chciało ruszyć. Ja bym radził popytać kogoś z forum, np. TRAWOR76
mkm - 18-04-2008, 14:51

londolut napisał/a:
JA już 2 tygodnie szukam migacza ale do przodu a nie na bok.

Oryginalu? To jeszcze poszukasz...

Anonymous - 18-04-2008, 14:58

Zastanawiam sie czy nie pasuje oprawka od jakiegos innego auta bo przeciez zarowki P21W sa dosyc popularne.
londolut - 18-04-2008, 14:59

mkm napisał/a:
londolut napisał/a:
JA już 2 tygodnie szukam migacza ale do przodu a nie na bok.

Oryginalu? To jeszcze poszukasz...
No oryginału, jak bym chciał kupić odpowiednik to na allegro są co najmniej 3 aukcje ;) ... Można powiedzieć, że już ustrzeliłem oryginał ale czekam na odzew w tej sprawie :)