Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Zostałem Półmitsumaniakiem...
sruba - 18-04-2008, 16:22 Temat postu: Zostałem Półmitsumaniakiem... Nadszedł już chyba czas, w którym powinienem podzielić się z Wami nowinami na temat mojego nowego pojazdu...
Jak już niektórzy wiecie nie jest to Mitsubishi. Zdradziłem markę i kupiłem Chryslera Stratusa. Mogę się chyba jednak dalej nazwać Półmitsumaniakiem, bo sercem tego pojazdu jest 2.5 litrowe V6, montowana w Galantach.
Więc jak widzicie - opakowanie inne, ale serce zawsze Mitsumaniakowe...
Mam nadzieję, że pozwolicie mi na spoty przyjeżdżać...
I mała wizualizacja:
Kibloo - 18-04-2008, 18:13
no co ty Śrubciu, kurka wodna, choćby i na rowerze!!!
pozdro
Anonymous - 18-04-2008, 20:01
oby się dobrze sprawował
Anonymous - 18-04-2008, 23:21
Oby się dobrze prowadził
A na spoty to i tak przyjeżdżasz ostatnio szarym sputnikiem
Hubeeert - 19-04-2008, 00:18
Sruba, bo wiesz
Firek BMW
Jacek Subaru
ja Pug
no to i Ty też ten tfu! Chrysler
sruba - 19-04-2008, 11:07
Hubeeert napisał/a: | Firek BMW
Jacek Subaru
ja Pug |
towarzystwo zacne
Adaho_krak - 19-04-2008, 11:22
Sruba, pół roku temu też zdradziłem markę i kupiłem żonie nissana 100NX. Skończyło się to tak że mi zabrała Eclipsa, a ja pół roku bujałem się tym g... I pewnie bujałbym się do tej pory, ale nasze planowane jeszcze nienarodzone dziecię się skserowało i bedą dwa, trzeba było zmienić auto (przynajmniej jedno) na większe. Oczywiście Eclips bezalepacyjnie został, Nissan poszedł do ludzi, a do nas trafił Space Runner. I teraz tak,ja odzyskałem Ecli, a żonka jest przeszczęśliwą posiadaczką Misia i bardzo go sobie chwali. Tak że uwaga, jak kupisz Mitsu i się zarajestrujesz na MM, to wszystko się tak układa,że nie można mieć już auta innej marki Na dłużej
A tak poważnie gratulacje i powodzenia z nową maszynką
Krzyzak - 19-04-2008, 15:30
Hubeeert, a Firek przypadkiem Galantem nie jezdzi?
a Ty przypadkiem nie masz Mirage?
Hubeeert - 19-04-2008, 15:45
Krzyzak, nie czepiaj się .
Na co dzień Pugiem a Misiek stoi w Polsce
A Firek miał Gala a teraz chyba znów Bumę
Marcino - 19-04-2008, 17:40
Całkeim fajny i wygodny samochód pewnie to musi być.
Skoto silnik od galnta to pewnie całkiem łądnie jezdzi.
Tylko ze zdjęcia coś nie wchodza...
POzdrawiam
McDoune - 19-04-2008, 18:00
Marcino napisał/a: | Całkeim fajny i wygodny samochód pewnie to musi być.
Skoto silnik od galnta to pewnie całkiem łądnie jezdzi.
Tylko ze zdjęcia coś nie wchodza...
POzdrawiam | \\
a mnie wchodzą taki duży zielony
fajna furka
sruba - 19-04-2008, 18:03
Marcino napisał/a: | Tylko ze zdjęcia coś nie wchodza... |
u mnie wszystko bangla...
sibi - 19-04-2008, 20:39
no widzę że nie tylko ja mam Chryslera ( z tym że troszkę większego ) na forum ale mam jeszcze Cari i w razie pomocy to wal śmiało mam parę namiarów na sklepy z częściami do amerykańców
Zadowolenia z użytkowania i nie słuchaj innych że amerykaniec fuj a niemiec cacy tu jest zupełnie inny komfort po prostu amerykanin to amerykanin
Kibloo - 19-04-2008, 22:01
sibi, drogi kolego, tutaj nikt nie reklamuje niemieckiej produkcji... ale amerykaniec z japońskim sercem jest ok!!
pozdro
sibi - 19-04-2008, 22:06
Kibloo napisał/a: | sibi, drogi kolego, tutaj nikt nie reklamuje niemieckiej produkcji... ale amerykaniec z japońskim sercem jest ok!!
pozdro |
ale nie chodzi mi o ludzi na forum tylko o ogóle przekonanie panujące u nas w p... kraju
|
|
|