Carisma - FAQ - [Cari 1.8 GDI] uchylna klapka schowka pod radiem
Anonymous - 19-04-2008, 15:14 Temat postu: [Cari 1.8 GDI] uchylna klapka schowka pod radiem Witam,
W mojej Cari, kupionej dzisiaj!, klapka schowka pod radiem wyglada jak na załączonym obrazku:
Poprzedni właściciel powiesił tam listek zapachowy, który rozpuscił powierzchnię plastiku. Ma to sens - w końcu estry są z reguły świetnymi rozpuszcalnikami.
Niby nic, ale prezentuje się niespecjalnie, więc chciałbym ją wymienić. Czy ktoś może orientuje się gdzie można nabyć taką klapkę oraz ile może ona kosztować?
Będę wdzieczny za odpowiedź.
Pozdrawiam!
Robson86 - 19-04-2008, 17:12
poszukaj na allegro wsrod "rozbitkow", jabardziej racjonalny sposob kupienia klapki...pozostaje jeszcze ASO...
Pozdroo
major - 21-04-2008, 21:29
Tylko zkup w ASO może Cię troszke kosztować Zdecydowanie lepiej jak juz wspomniał Robson86, poszukać jakiegoś rozbitka albo anglika
Matejko - 21-04-2008, 21:32
a ja bym sprobowal dobrac jakis lakier w spreju, srebrny jest o tyle wdzieczny ze jakimkolwiek jasnym nie psikniesz to bedzie pasowal
Juiceman - 22-04-2008, 00:29
A ja bym powiesił ponownie drzewko ;]
Anonymous - 24-04-2008, 17:00
Na allegro kosztuje ta konsola ok. 50-70zl wzwyż niestety
Anonymous - 25-04-2008, 03:32
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.
Nie było mnie kilka dni - musiałem się nacieszyć nowym nabytkiem
Cytat: | poszukaj na allegro wsrod "rozbitkow" |
Robson86, major - na allegro szukałem zanim powiesiłem post tutaj, jednak tam raczej wieksze elementy sprzedają
Cytat: | a ja bym sprobowal dobrac jakis lakier w spreju, srebrny jest o tyle wdzieczny ze jakimkolwiek jasnym nie psikniesz to bedzie pasowal |
w zasadzie dobry pomysł matejko, jednak plastik powybrzuszał się od rozpuszczalnika, więc musiałbym go papierem sciernym potraktować przed polakierowaniem. boję się, że po szlifowaniu go efekt będzie gorszy niż stan obecny... ale jak nie znajdę zamiennika, to może spróbuje
Cytat: | A ja bym powiesił ponownie drzewko |
rewelka myślę, że jeżeli spróbuję pomysłu matejki i mi nie wyjdzie, drzewko definitywnie tam zawiśnie
Cytat: | Na allegro kosztuje ta konsola ok. 50-70zl wzwyż niestety |
znaczy bywa na allegro... super, dziękuję cysio. w takim układzie będę śledził. jeżeli Ty bys coś znalazł, daj proszę znać
Jeszcze raz dziękuję za pomysły i proszę o ewentualne nowe
Pozdrawiam,
Mel
Juiceman - 25-04-2008, 08:52
Melman napisał/a: |
znaczy bywa na allegro... super, dziękuję cysio. w takim układzie będę śledził. jeżeli Ty bys coś znalazł, daj proszę znać
Mel |
No to masz :
http://www.allegro.pl/ite...gdi_kokpit.html
Student - 25-04-2008, 10:20
Ale nie ma klapki
Anonymous - 26-04-2008, 11:29
tą aukcje oczywiście również znalazłem, ale są 4 "ale":
1. oferowana klapka jest czarna nie srebrna jak moja (patrz na zdjęcie),
2. jest uchylna w dół a nie w górę,
3. ma uchwyt za który się ciągnie żeby otworzyć natomiast moja otwiera się sama po lekkim dociśnięciu,
4. no i po czwarte - to po prostu nie ta klapka
|
|
|