To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Galant E5xA - Bespiecznik i konsola środkowa

Anonymous - 21-04-2008, 10:46
Temat postu: Bespiecznik i konsola środkowa
Witam gdzie sukać bespiecznika od elektrycznego obiegu powietrza ? Bo -to pytaknie raczej nie jest wywołane wadą silniczka - on jest sprawny, tylko zastanawiam sie czy on powinien stawac - czy po prostu powinien poczuć opór i sam stanac... mozliwe ze mi sie silniczek od obiegu spalił i zacina sie gdy chcę otworzyc obieg ? Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi...
Następne pytanie
JAK ZDJĄĆ KONSOLE ŚRODKOWĄ ?! CHODZI MI O TĄ GDZIE JEST RADIO ITP ?! Nie mam pojecia zielonego jak to rozkręcić...

czekoladka_1981 - 21-04-2008, 13:05

slonio88 napisał/a:
JAK ZDJĄĆ KONSOLE ŚRODKOWĄ ?! CHODZI MI O TĄ GDZIE JEST RADIO ITP ?!

To samo co w EA:
http://www.mitsubishi-gra...ghlight=#156893

Anonymous - 21-04-2008, 14:23
Temat postu: Radio
A jak wyjąć radio ?!
Anonymous - 21-04-2008, 18:13

Najpierw musisz odkręcić gałkę z drążka skrzyni biegów, następnie delikatnie podważyć zaślepkę tunelu środkowego (czyli to co masz pod drążkiem). Gdy już ją zdejmiesz ujrzysz dwie śrubki, które mocują tę konsolę, o której wspominałeś. I to wszystko. Życzę udanej pracy.

Pozdrawiam :)

Anonymous - 21-04-2008, 19:38
Temat postu: Nie bardzo...
Wiesz co - rzeczywiście są te śrubki, ale tam są zatrzaski które jeszcze trzymaja tą konsole... - nie chce ich pourywać, i boje sie tam podwarzac.. a chce dokrecic pokrętła od nawiewow i klimy, bo troche lataja w środku... trzymaja sie chyba na jednej śrubie...
roch_27 - 21-04-2008, 20:28

slonio88, już raz Cię ostrzegałem ( w tym temacie :arrow: KLIK )przed pisaniem kolejnych tematów, które już istnieją :!: :axe:
Temat idealnie nadaje się do :toimonster:

BTW: kolejny taki temat założony bezmyślnie bez sprawdzenia w wyszukiwarce zakończy się dla Ciebie czerwona krechą za :spam1:

Czekam na rozwinięcie tematu do jutra - jeżeli nie będzie nic produktywnego to zamykam :edfirst: