To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander Ogólne - Motoszoł

Anonymous - 22-04-2008, 20:41
Temat postu: Motoszoł
Ogladaliście co robili z naszym Outkiem w tym programie?! Tak go ubrudzić :-P
Czy ktoś to ogladał? Jelsi tak to czy zgadza sie ze man ze nei wylaczyli kontroli trakcji? Bo jak jedno kolo mogło sie krecić a drugie nawet nie drgneło? No chyab ze to mozliwe...specem nie jestem :) pozatym program raczej mizernej jakości :-/

Anonymous - 22-04-2008, 21:14

Ja oglądałem :)
co do napędu to nie wiem :) bo ja mam stały 4x4

Anonymous - 27-04-2008, 10:56

A najciekawsze ze pan Prokop powiedzial ze Outlandery sa produkowane w Holandii a Crossery w Japonii. Skad on ma takie informacje!!??
Hiszpan - 27-04-2008, 11:14

Chris62 napisał/a:
A najciekawsze ze pan Prokop powiedzial ze Outlandery sa produkowane w Holandii a Crossery w Japonii. Skad on ma takie informacje!!??

Hehe - pewno z pierwszej ręki ;)

Anonymous - 27-04-2008, 11:43

Outlandery sa produkowane w Holandii a Crossery w Japonii. ! pierwsze słysze chyba miał powiedzieć
Outlandery sa produkowane w Japonii a Crossery w Holandii

Moje zdanie o Crosser nie kupił bym tego nawet za 50tys zł 1.Citrynka jest zgapiona z outlander-a i dla mnie Cytrynka jest już przekreślona robić takie samo auto i droższe i jeszcze w wykonaniu żabojadów koszmar

Robson86 - 27-04-2008, 11:51

Leszek_Kamil napisał/a:
chyba miał powiedzieć
Outlandery sa produkowane w Japonii a Crossery w Holandii

Produkcja Outlandera zostala przeniesiona do fabryki NEDCAR Mitsubishi w Holandi, tam gdzie byly produkowane Carismy, Space Stary i Colty :)
Natomiast Citroeny I Pugi zeby bylo smieszniej sa produkowane w Japonii :shock: :D
Wystarczy popatrzec na ceny by sie przekonac Outlander kosztuje od 88tys zl za silnik 2,4benzyna a Citroen od ponad 100 000 jest oferowany...cło...
Pozdroo

saphire - 27-04-2008, 17:40

Zresztą o przeniesieniu produkcji Outlanderów do NedCar od kwietnia pisali już w Motorze czy Autoświecie kilka tygodni temu.
Anonymous - 28-04-2008, 10:08

saphire napisał/a:
Zresztą o przeniesieniu produkcji Outlanderów do NedCar od kwietnia pisali już w Motorze czy Autoświecie kilka tygodni temu.

Zgoda, ale chyba jak krecili ten program to jezdzili jeszcze Outlanderem z Japonii