L200 Ogólne - Naprawa gwarancyjna - auto zastepcze. 

Anonymous - 25-04-2008, 22:36 Temat postu: Naprawa gwarancyjna - auto zastepcze. Witam,

Czy ktos z Was zostawial juz auto w serwisie na dluzej niz przeglad? Jak jest z autami zastepczymi i w jakim czasie serwis powinien usunac usterke?

Dowiadywal sie ktos, moze juz przerabial jak wyglada oficjalne stanowisko MMC Polska w sprawie napraw gwarancyjnych?

Musze zostawic auto na naprawe gwarancyjna i powiedzieli, ze ponad 2 tygodnie beda to naprawiac - auta zastepczego nie ma, chyba, ze moga mi wypozyczyc MICRE!!!! za 50zl dziennie. Bandytyzm??

Pozdrawiam
												 Hubeeert - 25-04-2008, 22:40
  ASO ma obowiązek mieć samochód/samochody zastępcze dla Klientów ale ile i czy akurat nie są zajęte to inna sprawa. Jest jeszcze Assistance ale pokrywa ile? Tydzień?

Korzystałeś z Assistance przy tej okazji?
												 Anonymous - 25-04-2008, 23:32
  Assistance z tego co w innych watkach czytalem to 3 dni.

Auto na gwarancji z marca 2006. 

W serwisie powiedzieli, ze nie daja aut zastepczych. 

U szefa po telefonie dowiedzialem sie, ze mozna pozyczyc za 50zl dziennie MICRE.

Ciekawe jak ja zaladuje towar... jak juz mam problem z upchneciem tego wszystkiego na kipie. Dlaczego nie moge dostac M?

Naprawa ma trwac ponad 2 tygodnie, bo:

1) nie wiedza co jest z moja skrzynia nie tak

2) jak sie dowiedza/naucza to sprowadza z zagranicy czesci do naprawy

3) jak beda czesci w magazynie to pewnie w 2 tygodniach sie zmieszcza

Fabio z forum, tez nie dostal auta i juz 4 tydzien nie moze doprosic sie zwrotu auta.

| 

|  

|