[92-96]Colt CA0 - [CA4A 1.6] Zakup colta
Anonymous - 01-05-2008, 20:46 Temat postu: [CA4A 1.6] Zakup colta Witam mam na imie Darek chciałbym zakupić colta z ogłoszenia tu adres-http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5106365
I mam następujące pytania oglądałem wstępnie auto jest mała plamka rudej koło tylnej wycieraczki i nigdzie poza tym,spód wydaje sie być w porządku przy jezdżie nie sciąga na boki,pali na dotyk szyby lusterka działają bez zarzutu.Silnik suchy nie myty nigdzie nie widać wycieków.Obroty przy uruchomieniu nieznacznie skaczą do 1500-2000 i po chwili spadają do ok 1000.Czy to normalne objawy z tymi obrotami?Auto sciągnięte w lipcu 2007 i jako drugie dla córki właściciela.Wstępnie zeszliśmy do ceny 6300?Czy ktoś może się wypowiedzieć czy warto nabyć te auto za tą cenę i na co zwrócić jeszcze ewentualną uwage przy ostatecznej dezyzji?Z góry dzieki za wszystkie porady.
Anonymous - 01-05-2008, 21:04
Darek34 napisał/a: | broty przy uruchomieniu nieznacznie skaczą do 1500-2000 i po chwili spadają do ok 1000. |
częsty objaw, musisz zdjąć silniczek krokowy (tuz obok przepustnicy) rozebrać i wyczyścić. Też tak u siebie miałem i po tej operacji jest git.
Temat często poruszany na forum.
Anonymous - 05-05-2008, 13:14
Witam.
Chciałem sie podczyc
Co myslicie o tym colciku?
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5079398
londolut - 05-05-2008, 13:24
Tutaj mniej więcej w połowie strony jest o nim mowa
Anonymous - 04-06-2008, 00:39
a nie lepiej z zagranicy sobie kupić ? Prawie wszystkie auta u nas to kundle i kupa handlarzy czasem warto samemu się wybrać na łowy
mkm - 05-06-2008, 13:29
tymon napisał/a: | a nie lepiej z zagranicy sobie kupić ? Prawie wszystkie auta u nas to kundle i kupa handlarzy czasem warto samemu się wybrać na łowy |
Za to za granica wszystkie od emerytow w stanie idealnym z ksiazkami serwisowymi, bezwypadkowe, idealnie utrzymane z pieknym lakierem... Nie jest latwo, a handlarze u nich tez potrafia kombinowac...
pawela - 05-06-2008, 13:34
mkm napisał/a: | tymon napisał/a: | a nie lepiej z zagranicy sobie kupić ? Prawie wszystkie auta u nas to kundle i kupa handlarzy czasem warto samemu się wybrać na łowy |
Za to za granica wszystkie od emerytow w stanie idealnym z ksiazkami serwisowymi, bezwypadkowe, idealnie utrzymane z pieknym lakierem... Nie jest latwo, a handlarze u nich tez potrafia kombinowac... |
Zgadzam się. SZCZEGÓLNIE w Niemczech należy wystrzegać sie Turków i innych ahmedów, oraz, niestety polsko brzmiących nazwisk.... Sprawdzone wielokrotnie
|
|
|