[96-02]Colt CJ0 - Nakładki na lusterka
Anonymous - 01-05-2008, 22:15 Temat postu: Nakładki na lusterka Witam!
Pytanie do wszystkich! Ambitnie poszukuję nakładek chromowanych na lusterka do swojego mi¶ka 1,3 z 98r. Czy kto¶ wie gdzie mogę dostać lub zna producenta? Za info będę wdzięczny.
Pozdrawiam
Anonymous - 01-05-2008, 22:27
dolaczam sie do rozmowy z tego wzgledu iz tesh poszukuje takiego czegos najlepiej jakby ktos wrzucil linki z allegro pozdrawam BH
cactooz - 02-05-2008, 10:59
Zawsze możecie kupić folię chromow± czy też aluminiow± i okleic lusterka własnoręcznie
Anonymous - 02-05-2008, 15:17
cactooz napisał/a: | Zawsze możecie kupić folię chromow± czy też aluminiow± i okleic lusterka własnoręcznie | niby tak ale zauwaz ze te lusterka maja nietypowy kszatlt a poza tym folia na zewnatrz?? to dobry pomysl?
londolut - 02-05-2008, 15:38
BH20 napisał/a: | niby tak ale zauwaz ze te lusterka maja nietypowy kszatlt | Takie folie s± termoplastyczne, jaka¶ dobra suszarka i powinno zadziałać. Nie polecam opalarki bo lustro jest plastykowe i może się zrobić plastelina
Anonymous - 02-05-2008, 18:35
a co do stosowania na zewnatrz czy to dobry pomysl??
Anonymous - 02-05-2008, 19:30
Witam!
Folia odpada, chyba że robi to kto¶ profesjonalnie. W warunkach domowo - garażowych skuteczne wykonanie nie ma szans na dług± żywotno¶ć.
Najlepszym rozwi±zaniem jest chyba zmiana lusterek na M3, ale tu też występuje problem z dopasowaniem adapteru do mocowania.
Także, jakby się człowiek nie obrócił, to .... zawsze z tyłu.
Pozdrawiam!
Anonymous - 02-05-2008, 20:20
a jakies konkretne linki albo tesh cena moze??
Anonymous - 03-05-2008, 13:03
BH20 napisał/a: | niby tak ale zauwaz ze te lusterka maja nietypowy kszatlt a poza tym folia na zewnatrz?? to dobry pomysl? |
Ogólnie "chromowanie" lusterek w jaki kol wiek sposób to straszna wiocha i nie najlepszy pomysł, ale wszystko rzecz gustu.
Anonymous - 03-05-2008, 14:08
bugs napisał/a: | BH20 napisał/a: | niby tak ale zauwaz ze te lusterka maja nietypowy kszatlt a poza tym folia na zewnatrz?? to dobry pomysl? |
Ogólnie "chromowanie" lusterek w jaki kol wiek sposób to straszna wiocha i nie najlepszy pomysł, ale wszystko rzecz gustu. |
tak czytam czytam i sie zgadzam z t± wioch± P ale s± różne gusta i gu¶ciki:PP
Anonymous - 04-05-2008, 16:11
Witam!
No z t± wioch± to cię kolego trochę poniosło
Jeżeli takie lustra s± kompatybilne z pozostałymi dodatkami chromowanymi, to dlaczego nie?! Ale masz rację, rzecz gustu.
Pozdrawiam
Marcin-Krak - 04-05-2008, 16:24
Panowie i Panie
Jeszcze jeden post o tym kto, jaki ma gust - zostanie nagrodzony
Nie wiesz nic o takich nakładkach - nie pisz
Radzę przejrzeć podforum TUNING.
cactooz - 05-05-2008, 00:18
BH20 napisał/a: | folia na zewnatrz?? to dobry pomysl? |
Kiedy kupiłem mojego Mitsu miał tak± foli± wyklejone pasy na masce, dachu i tylnej klapie ( patrz KAKTUSOWY MISIO w dziale NASZE MI¦KI) powiem Ci że ciężko się było tego pozbyć, trzymało się b. dobrze.
|
|
|