To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - Piggy Back

Michal4133 - 06-05-2008, 00:02
Temat postu: Piggy Back
czy ktos cos takiego moze mial u siebie? pierwszy raz to widze i w sumie zadziwila mnie liczba pozytywnych opini na ten temat

zobacz link:
http://cgi.ebay.co.uk/25-...1QQcmdZViewItem

Anonymous - 06-05-2008, 06:46

Jest ktoś chętny z UK, za 5 funciaków może warto sprawdzić? Tylko dojdzie jeszcze koszt testu na hamowni.
kochajj - 06-05-2008, 07:56

:) :):):):):):).... załóżcie do tego magnetyzery... strumienice... i ze 100KM sie uzbiera... :lol: ...
edit. na allegro tez kupicie cos takiego klik
duzo taniej niz w anglii... jesli nie chcecie uszkodzic silnika to szczerze odradzam, a z prawdziwym piggy back ma tyle wspólnego co nic!!!!!!!!!!!!

DamianBlue - 07-05-2008, 00:40

ja ostatnio znalazłem specjalną plastikową turbinkę którą umieszcza się w dolocie. Tzn od tak wkłada w dolot. Turbinka "organizuje" czyli "uporządkowuje" strumień powietrza co znajduje oddźwięk w polepszeniu spalania mieszanki i poprawia osiągi silnika :D :D :D . :lol: A i jeszcze na dowód był wklejony jakiś bełkot o cząsteczkach powietrza :D . Myślałem że padne :lol: . Ciekawe co jeszcze wymyślą :D . Na aukcji z prostownikiem przeczytałem również " stabilizowany prąd ładowania o wartości około 14,2V.
A tak na serio, Tuning napewno nie polega na "oszukiwaniu" komputera i to trzeba zapamiętać :) .

NIECH MAGICZNE REZYSTORY I PLASTKIOWE TURBINKI BĘDĄ Z WAMI!!

swinks_UK - 07-05-2008, 12:22

Zgadza się!
Do tego jeszcze magiczne katalizatory, które w środku są tylko przelotową rurą :D :D :D .

Michal4133 - 07-05-2008, 13:13

hmmmm jesli takie duperele to pic na wode fotomontaz to jakiej bladej i nie pewnej tyle pozytywnych komentatorow sie tam znalazlo i pozytywnych opini na ten temat? ja i tak nie bede probowal przynajmniej na swoim samochodzie :D
DamianBlue - 07-05-2008, 15:00

Skąd? :D . Już mówie, wkładasz sobie takie coś do samochodu a reszta to podświadomość :D . Oczekujesz róznicy i ją widzisz, niestety złudnie :) .
swinks_UK - 07-05-2008, 15:38

Co do komentarzy, to był kiedyś program na BBC2 jak na eBayu wykręcić kilka tysięcy pozytywnych feedbaków i komentarzy mając lewe konto od dwóch dni. Mechanizm był prosty, choć szczegółów nie pamiętam już. W każdym razie dawał do myślenia.
Anonymous - 25-08-2008, 22:25

Warto zainwestowac w SMT6 lub ECUMASTER

poznawal na płynne sterowanie mapą zapłonu i paliwa w cały zakresie obrotów z możliwościa korekty map w kazdej chwili, np w momencie dokupienia walkow sportowych, zmienie wydechu, dolotu i kazdej innej modyfikacji ktora wymaga korekty mapy.
Koszt SMT6 lub ECUMASTER to okolice 500zł + około 800zł strojenie na hamowni obciazeniowej +strojenie na ulicy