To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Rekordy Mitsubishi na polskim rynku

Anonymous - 07-05-2008, 12:43

nareszcie ludzie docenili tą markę :D
Anonymous - 07-05-2008, 12:44

cena cena i jeszcze raz cena,
do tego udany desing i sukces murowany.
kolejna sprawa ze polska jest w okresie ogolnego wzrostu sprzedazy nowych aut wiec praktycznie kazda marka notuje wzrost.

stanik - 07-05-2008, 12:46

to też racja co napisał Arturro, nie sztuką było zarobić na GPW jak wszystko rosło, ale zarób teraz... :)
A co do samego wyniku, tylko się cieszyć. Może też kiedyś sobie sprawie jakieś funkel nówke Evo :)
Pozdrawiam

akbi - 07-05-2008, 12:50

stanik napisał/a:
A co do samego wyniku, tylko się cieszyć.

no niby tak, ale z drugiej strony to nie chciałbym za 3/4 lata jeździć autem "bardzo powszechnych" ...czytaj kolejnym Oplem, VW, Fiatem, Skodą, Toyotą :?

Anonymous - 07-05-2008, 13:05

akbi znajdzie sie kilka niszowych marek np. bugatti :)

a tu pelne dane:
http://www.samar.pl/__/__...rzec-2008-.html

cyt: Niemal dwukrotnie więcej samochodów sprzedał w pierwszym kwartale Mitsubishi (21. lokata, 628 sztuk, +95,6%), a rekordowy w skali rynku wzrost odnotował Smart (34. lokata, 61 sztuk, +1120%).

akbi - 07-05-2008, 13:27

arturro napisał/a:
bugatti :)

te mi się wyjątkowo nie podobają :badgrin: :P

krzypolo - 07-05-2008, 14:40

wiecie jeżdzę tym swoim laserem ,strasznie go lubię ale zaczynam myśleć coraz częściej o czymś nowym , oczywiście o mitsubishi lancerze ( czyli kolejne nowe mitsubishi na drogach) ...... i niekoniecznie EVO ale bardziej statecznym Intense lub Instyle oczywiście jest to kwestia ceny .............. i mam pytanie czy to wyposażenie ( ponad Intense) Instyle jest warte 14000 zł ?

Katalog

Anonymous - 07-05-2008, 15:03

arturro, co do Smarta to nic dziwnego skoro mieli ostrą promocję przy której jeżdżac oklejonym autem niecałe 5 lat kosztowało Cie w zasadzie połowe ceny wyjściowej(salonowej) a dotyczyło to full opcji. Wiem bo sam byłem blisko zdecydowania się na to, jednak mimo wszystko pozostałem przy Colcie:)