L200 Techniczne od 2006r - Pokrowce w L-200
Anonymous - 08-05-2008, 20:43 Temat postu: Pokrowce w L-200 Kupiłem pokrowce do mojej eluni instyle. Założyłem na przednie siedzenia, całkiem łatwo to poszło, ale mam problem z tyłem. Wygląda na to, że trzeba podnieść kanapę. Nie bardzo wiem jak to zrobić. Czy ktoś z Was próbował?. Jest też problem środkowego pasa bezpieczeństwa, w pokrowcu jest otwór, tylko nie wiem jak przełożyć przezeń pas.
Pozdrawiam wszystkich mitsumaniaków.
Anonymous - 08-05-2008, 21:37
Witaj
Najpierw pas: odkręcasz mocowanie pasa, przekładasz pas przez otwór, przykręcasz.
U mnie kanapa przykręcona do podłogi: cztery śruby.
Powodzenia.
wezyr.pl - 08-05-2008, 22:43
kaziks napisał/a: | Kupiłem pokrowce do mojej eluni instyle |
Wybacz,ale muszę zadać to pytanie:skórzane siedzenia chcesz przykrywać?????? Bez urazy kolego.To po co brałeś instyle.Będziesz jeździł na szmacie,aby ten,który odkupi auto od Ciebie miał nowe skóry?Ja mam psa i tylko wtedy jak jedzie w samochodzie zakładam na tylna kanapę matę do przewozu psa.
Anonymous - 08-05-2008, 23:08
tylna kanapa sie nie podnosi.
namotore - 08-05-2008, 23:35
skora ekologiczna czyli sztuczna?
HugoOrmo - 09-05-2008, 08:40
bez urazy panowie (wezyr) ale bedziecie chronic fotele w elce przed psem aby ktos inny mogl odkupic fajne auto...eeeeeeeeeeee.....
pokrowce (sa bardzo przydatne wtedy gdy jezdzie sie przez las w blocie i trzeba czesto wysiadac aby sprawdzic przejazd...nanosi sie do samochodu mnostwo blota i smieci i po zdjeciu ich ma sie mniej do sprzatania...
pzdr
wezyr.pl - 09-05-2008, 21:38
HugoOrmo napisał/a: | bez urazy panowie (wezyr) ale bedziecie chronic fotele w elce przed psem aby ktos inny mogl odkupic fajne auto...eeeeeeeeeeee..... |
Mały off się robi,ale przypuszczam,że kaziks, nie ma takich pazurów i nie wierci się jak mój pies.
Anonymous - 11-05-2008, 22:43 Temat postu: Pokrowce w L-200 Stary palant ze mnie pewnie że elunia jest intense, trudno napisałem głupotę to trzeba się trochę powstydzić. Auto służy głównie do pracy (geodezja) i trochę precyzyjnego sprzętu w skrzynkach wożę na tylnym siedzeniu. Pies też jest. Pozdrowienia kaziks
|
|
|