L200 Ogólne - Choinka 

HugoOrmo - 08-05-2008, 19:51 Temat postu: Choinka Witam,

szczerze mowiac (piszac) to zastanawiam sie czy temat ten nie powinien byc w "technicznym" ale moze poza moim pytaniem beda inne "wiejskie" impresje...wiec do dziela.

Wpadlem na pomysl zamontowania orurowania poliuretanowego firmy Carryboy CB-730. Mnie sie podoba, mozna latwo zdjac gdy trzeba i nie ogranicza znaczaco wlasciwosci terenowych...choc poki co (raty i gwarancja) i tak extreem'u nie bede uprawial.

Czy ktokolwiek juz probowal to montowac? Wraz z orurowaniem dostalem zestaw montazowy ale ma sie on nijak (tzn jest zupelnie inny) do instrukcji montazu. Firma w ktorej to kupilem jest malo powazna i na pomoc z ich strony nie mam co liczyc wiec z tad pytanie.

Z gory dzieki za odpowiedzi.
												 Anonymous - 08-05-2008, 20:42 Temat postu: Re: Choinka
  	  | HugoOrmo napisał/a: | 	 		  |  orurowania poliuretanowego firmy Carryboy CB-730... mozna latwo zdjac  | 	  

Ale trudno założyć     

Sorry Hugo ale nie mogłem się powstrzymać     

I nie pomogę bo mam stalowego kangurka...
												 HugoOrmo - 08-05-2008, 21:04
  elili, luzik!

przeciez napisalem wiejski tuning     

swoja droga to licze na ludkow, ktorzy beda pisali o 20+" felagach i robieniu "low ridera"...

mimo tego iz to nie moj styl to o gustach nie gawarim !    

pzdr
												 Anonymous - 09-05-2008, 13:40
  Chyba się nie zrozumieliśmy: De gustibus non est disputandum     

| HugoOrmo napisał/a: | 	 		   

mozna latwo zdjac   | 	  

| elili napisał/a: | 	 		  | Ale trudno założyć   | 	  

I na prawdę mi przykro, że nie pomogę w montażu   
												 tomekrvf - 09-05-2008, 20:19
  Wiejski tuning to plastikowa buda na pace L200
												 wezyr.pl - 09-05-2008, 20:43

| tomekrvf napisał/a: | 	 		  | Wiejski tuning to plastikowa buda na pace L200 | 	  

Hmmm.Skoro tak,to biorę młotek i idę rozp........ć swoją.  
												 Hubeeert - 09-05-2008, 21:25
  wezyr.pl jak znam gust tomekrvf, to myślał o zabudowie w stylu Polonez Truck z pięęęęknego laminatu   
												 namotore - 10-05-2008, 07:46
  niestety w l200 tez sie takie zdarzaja    nawet wczoraj widzialem. Tak z metr ponad dach kabiny wystawala    pojemna jednym slowem no i biala   
												 Anonymous - 10-05-2008, 14:29

| tomekrvf napisał/a: | 	 		  | Wiejski tuning to plastikowa buda na pace L200 | 	  

Ale wożonego VATu spod budy nie wywieje     więc swoją zostawiam.
												 Hubeeert - 10-05-2008, 18:57
  elili,   

| Hubeeert napisał/a: | 	 		  | wezyr.pl jak znam gust tomekrvf, to myślał o zabudowie w stylu Polonez Truck z pięęęęknego laminatu  | 	  

| namotore napisał/a: | 	 		  | niestety w l200 tez sie takie zdarzaja  nawet wczoraj widzialem. Tak z metr ponad dach kabiny wystawala  pojemna jednym slowem no i biala  | 	  

Spokojnie - zabudowy takie jak u Ciebie są "dopuszczalne" - w większości przypadków Misiek źle z nimi nie wygląda. 

No ale jak masz biały laminat to jak garb na modelce   
												 Anonymous - 11-05-2008, 12:42

| Hubeeert napisał/a: | 	 		  |  "dopuszczalne"  | 	  

Hubeeert - 11-05-2008, 18:07
  elili, co do opinii patrz mój podpis               

| 

|  

|