To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Wagon Ogólne - koniec mojego MSW

Anonymous - 13-05-2008, 22:00
Temat postu: koniec mojego MSW
Dzisiaj właśnie zona skasowala na drzewie nasze MSW'96. I tak zakonczyła sie nasza przygoda z tym bardzo fajnym autkiem po nieco ponad roku uzytkowania. :( ((((
Jezeli ktos potrzebuje jakies graty to piszcie, moze zdąże wymontować, niestety nie mam gdzie trzymac tego złomu wiec czasu jest nei za duzo. Jutro bede robil fotki jakby ktos potrzebowal - prosze pisać. NApewno srodek jest do brania, tylne lampy, lewe lusterko. Co do mechaniki nie wypowiadam sie narazie, zobaze jutro z mechanikiem. Auto wjechało prawym przednim rogiem w drzewo i prawym bokiem przytarlo jeszcze. Będą oryginalne alusy mitsu (ale nei wiem czy 4 szt. okaze sie w jakim stanie przedni prawy), i kompletne koła zimowe z 1-sezonowymi oponami TOYO 185/70/R14. auto z roku 96, motor 2.0 bnzyna bez gazu 182kkm. kolor zielony metalik. - aha - tylna klapa była robiona lekko. A może ktoś chce całość bo ma takiego samego uderzonego z lewego boku? ;-)

k**a, szkoda mi tego auta bylo zaje***e

pozdrowionka
cieplul

Anonymous - 19-05-2008, 07:40

auto to pryszcz,zawsze możesz kupić kolejnego miśka, jeżeli żonie nic sie nie stało to całe szczęście , a swoją drogą kupiłbym listwę z wtryskami , no i może kilka innych drobiazgów
Anonymous - 31-05-2008, 00:05

Bardzo się cieszę, że Twojej żonie nic sie nie stało i bardzo mi przykro, że skasowałeś swoje autko. Pociesz się, że następne tez może być fajne. Mi sie marzy MSW 2.0 z rocznika 2003 - taki silnik jak w moim, tylko inna "buda"...

A przy okazji - jeśli ocalał lewy przedni halogen to bardzo chętnie skorzystam za jakieś normalne pieniążki.......

Pozdrawiam serdecznie