[92-96]Lancer CB0 - Włącznik świateł
Anonymous - 13-05-2008, 22:35 Temat postu: Włącznik świateł Mam mały problem mianowicie nagle stracilem dzisiaj światła mijania. Oczywiście pierwsze co sprawdziłem to żaróweczki okazały się dobre, poźniej kolejno bezpieczniki i przekaźnik wszystko ok. Pojechałem do elektryka i ten stwierdził, że to włącznik pod kierownicą i teraz mam do was takie pytanko ile taka przyjemność może mnie mniej więcej kosztować tak żeby mnie ten majster za bardzo nie obdarł.
Hugo - 14-05-2008, 00:17
200 zł z robocizną to dla mnie max. (o ile kupi używany włącznik zespolony, a nie w serwisie).
londolut - 14-05-2008, 07:06
Jamaican, wymień to samemu. Chłopaki w CA0 zakładali nawet z regulowaną czasowo wycieraczką tylną więc to nic trudnego W manualu jest wszystko szczegółowo opisane jak rozebrać kolumnę kierownicy.
stary alfer - 14-05-2008, 07:08
U mnie brak świateł mijania wynikał z zaśniedziałych wtyczek, które dochodzą do lamp. Wystarczyło poruszać, docisnąć, prysnąć i po zawodach.
Anonymous - 14-05-2008, 08:59
Dzieki chlopaki za sugestie, juz zrobilem swiatelka okazalo sie ze wtyk pod kierownica sie w jakis niewyjasniony sposob obluzowal i juz dziala
wichura1 - 14-05-2008, 12:16
Jakby ktoś potrzebował to mam ten włącznik zespolony w garażu u teścia i oddam za grosze. Wersja bez regulacji wycieraczek, ale mozna tylko fragment od świateł przełożyć.
|
|
|