To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EA2A 2.0] Wahacz dolny - Regeneracja w Białymstoku lub okol

fajah - 15-05-2008, 16:10
Temat postu: [EA2A 2.0] Wahacz dolny - Regeneracja w Białymstoku lub okol
Mój mechanik wykrył luzy na sworzniu dolnego wahacza z prawej strony w związku z czym potrzebuję je zregenerować. Czy ktoś wie gdzie w Białymstoku lub okolicy (ewentualnie w Polsce)mogę zregenerować wahacze? Prosiłbym o jakieś namiary na PM albo tutaj jeśli można.
koza - 16-05-2008, 15:08

Mój mechanik mówił że w Białym nie ma dobrej regenarcji spróbuj w Sochoniach 102 tel 0-85 718 67 01, nie ręcze ale słyszałem że bawią się.
fajah - 16-05-2008, 16:01

hmm, a jakis sklep dobry w bialym?
koza - 16-05-2008, 19:56

Jeśli to dolny prosty to polecam oryginal części taniej załatwi Ci mechanik o ile ma upusty.
A gdzie naprawiasz swojego Miśka?
Podpowiem CI że dolny prosty nawet 555 nie daje rady na naszych drogach.
..często śmigam na Mazury :doubt:
pzdr

fajah - 16-05-2008, 20:10

swojego miśka dawałem raz tylko przedwczoraj na wymianę amortyzatorów bo myślałem, że to one tak stukają, a okazało się że właśnie ten wahacz. Jeśli coś poważniejszego to polecam Perfect Service w okolicach warszawskiej. Znalazłem wahacz za 140$ z dożywotnią gwarancją. Ciekawe ile wytrzyma na naszych drogach :) oby cale zycie.
koza - 17-05-2008, 10:56

Fajah a gdzie swojego miska naprawiałeś.
Ten wahacz to dolny prosty?
I jakiej firmy jest ta część( w złotówkach jeden ile cię wyniósł).
A podpytam z Białego jesteś?
Może się kiedyś wymienimy spostrzeżeniami.
pzdr koza

fajah - 19-05-2008, 10:24

Amortyzatory wymieniałem w Mońkach, bo blisko nich mieszkam. Wahacz przedni,dolny,prawy,wygiety.
To jest tak, że ja ten wahacz chce kupić na ebay z USA. Jeden jest firmy Mevotech, drugi Dorman (najmniej brany pod uwagę) i trzeci który zamierzam kupić jest na tej aukcji http://cgi.ebay.com/ebaym...0048722509&rd=1
i nie wiem jakiej jest firmy. Napisane jest tylko, że wysokiej jakości i wogóle no i gwarancja dożywotnia.
Jestem właśnie z okolic białego, ale często bywam w białym. Jak coś to kiedyś się wymienimy spostrzeżeniami :)
Jedziesz na zlot do Grudziądza?

koza - 19-05-2008, 11:58

Widziałem w sobotę twojego rekinka fajny, mój stał na Giżyckiej rejestracji.
Jak coś to możemy się kiedyś ustawić.
pzdr koza