Off Topic - Szukam osoby planujacej kupic abonament w Orange/Era Biznes
arekp - 20-04-2006, 14:31 Temat postu: Szukam osoby planujacej kupic abonament w Orange/Era Biznes Interesuje mnie pewien aparat wiec jesli ktos chcialby sie dogadac i zrobic uklon w moja strone to prosze o kontakt
Anonymous - 20-04-2006, 14:39
Jaką korzyść ma kupujący sam abonament z umową pewnie 2 letnią w tym wypadku????
Anonymous - 20-04-2006, 14:56 Temat postu: Re: Szukam osoby planujacej na dniach kupic abonament w Oran
arekp napisał/a: | Interesuje mnie pewien aparat wiec jesli ktos chcialby sie dogadac i zrobic uklon w moja strone to prosze o kontakt | Jaki konkretnie model tel. Cie interesuje i ile min. i max. jestes w stanie za niego zapłacić? I czy tylko wchodzi w gre orange bo mam dobre układy też z przedstawicielami plusa i ery. Odp. to zobacze co da sie zrobic w tym temacie.
Anonymous - 20-04-2006, 15:03
Fido__ napisał/a: | Jaką korzyść ma kupujący sam abonament z umową pewnie 2 letnią w tym wypadku???? |
kupi cos za zyla, dla arka sprzeda po cenie allegrowej i zarobi ,
nie rozumiem tylko czemu arek szuka kogos aby kupil telefon zamiast kupic od razu na rynku (chyba ze liczy ze ktos mu sprzeda taniej )
arekp - 20-04-2006, 15:25
arturro napisał/a: | nie rozumiem tylko czemu arek szuka kogos aby kupil telefon zamiast kupic od razu na rynku |
Bo wole znac pochodzenie aparatu.
Anonymous - 20-04-2006, 16:05
arekp napisał/a: | arturro napisał/a: | nie rozumiem tylko czemu arek szuka kogos aby kupil telefon zamiast kupic od razu na rynku |
Bo wole znac pochodzenie aparatu. |
arek, a bedziesz sprawdzal czy ktos podpisal umowe i w jaki sposob stal sie wlascicielem tego aparatu ?
arekp - 20-04-2006, 16:10
arturro napisał/a: | arek, a bedziesz sprawdzal czy ktos podpisal umowe i w jaki sposob stal sie wlascicielem tego aparatu ? |
Robicie mi z Fido OT z tematu!
ps.Bede musial uwazac na jakiekolwiek interesy z Toba Do tej pory nawet sie nie zastanawialem nad uczciwoscia osob z MM ;] ale Twoje slowa mnie niepokoja.
Anonymous - 20-04-2006, 19:56
jaki tel Cię interesuje?Mój koleś będzie kupował i chce zaraz sprzedać.
Anonymous - 20-04-2006, 22:28
arekp napisał/a: | ps.Bede musial uwazac na jakiekolwiek interesy z Toba Do tej pory nawet sie nie zastanawialem nad uczciwoscia osob z MM ;] ale Twoje slowa mnie niepokoja. |
koniecznie ja raz zrobilem interes z osoba zwiazana "emocjonalnie" z mitsu i wyszedlem jak zablocki na mydle, przypominam sobie ze niektorzy tez robili podobne interesy i podobnie wyszli.
p.s. z ot nie da sie zrobic ot
|
|
|