To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Szukam osoby planujacej kupic abonament w Orange/Era Biznes

arekp - 20-04-2006, 14:31
Temat postu: Szukam osoby planujacej kupic abonament w Orange/Era Biznes
Interesuje mnie pewien aparat wiec jesli ktos chcialby sie dogadac i zrobic uklon w moja strone to prosze o kontakt :-)
Anonymous - 20-04-2006, 14:39

Jaką korzyść ma kupujący sam abonament z umową pewnie 2 letnią w tym wypadku????
Anonymous - 20-04-2006, 14:56
Temat postu: Re: Szukam osoby planujacej na dniach kupic abonament w Oran
arekp napisał/a:
Interesuje mnie pewien aparat wiec jesli ktos chcialby sie dogadac i zrobic uklon w moja strone to prosze o kontakt :-)
Jaki konkretnie model tel. Cie interesuje i ile min. i max. jestes w stanie za niego zapłacić? I czy tylko wchodzi w gre orange bo mam dobre układy też z przedstawicielami plusa i ery. Odp. to zobacze co da sie zrobic w tym temacie. :wink:
Anonymous - 20-04-2006, 15:03

Fido__ napisał/a:
Jaką korzyść ma kupujący sam abonament z umową pewnie 2 letnią w tym wypadku????

kupi cos za zyla, dla arka sprzeda po cenie allegrowej i zarobi :D ,
nie rozumiem tylko czemu arek szuka kogos aby kupil telefon zamiast kupic od razu na rynku (chyba ze liczy ze ktos mu sprzeda taniej :-) )

arekp - 20-04-2006, 15:25

arturro napisał/a:
nie rozumiem tylko czemu arek szuka kogos aby kupil telefon zamiast kupic od razu na rynku

Bo wole znac pochodzenie aparatu.

Anonymous - 20-04-2006, 16:05

arekp napisał/a:
arturro napisał/a:
nie rozumiem tylko czemu arek szuka kogos aby kupil telefon zamiast kupic od razu na rynku

Bo wole znac pochodzenie aparatu.

arek, a bedziesz sprawdzal czy ktos podpisal umowe i w jaki sposob stal sie wlascicielem tego aparatu :D ?

arekp - 20-04-2006, 16:10

arturro napisał/a:
arek, a bedziesz sprawdzal czy ktos podpisal umowe i w jaki sposob stal sie wlascicielem tego aparatu :D ?

Robicie mi z Fido OT z tematu!

ps.Bede musial uwazac na jakiekolwiek interesy z Toba ;-) Do tej pory nawet sie nie zastanawialem nad uczciwoscia osob z MM ;] ale Twoje slowa mnie niepokoja.

Anonymous - 20-04-2006, 19:56

jaki tel Cię interesuje?Mój koleś będzie kupował i chce zaraz sprzedać.
Anonymous - 20-04-2006, 22:28

arekp napisał/a:
ps.Bede musial uwazac na jakiekolwiek interesy z Toba ;-) Do tej pory nawet sie nie zastanawialem nad uczciwoscia osob z MM ;] ale Twoje slowa mnie niepokoja.

koniecznie :D ja raz zrobilem interes z osoba zwiazana "emocjonalnie" z mitsu i wyszedlem jak zablocki na mydle, przypominam sobie ze niektorzy tez robili podobne interesy i podobnie wyszli.

p.s. z ot nie da sie zrobic ot :D