Forum ogólne - Wasza opinia
Anonymous - 20-05-2008, 08:41 Temat postu: Wasza opinia Witam.
Jaka jest Wasza opinia na temat oponek Dębica NAVIGATOR 2 (opona całoroczna)??
akbi - 20-05-2008, 11:25
Marcin o-ka napisał/a: | Dębica NAVIGATOR 2 (opona całoroczna) |
Nie jeździłem
Nie będę jeździł.
W ogóle nie podchodzę do takim opon .... Opony to też Twoje bezpieczeństwo ... poszukaj czego znacznie lepszego.
Napisz jakiego rozmiaru szukasz, jaką kasą dysponujesz i coś postaramy się dobrać
arekp - 20-05-2008, 11:53 Temat postu: Re: Wasza opinia
Marcin o-ka napisał/a: | Witam.
Jaka jest Wasza opinia na temat oponek Dębica NAVIGATOR 2 (opona całoroczna)?? |
Ja nie uznaje polsrodkow jesli chodzi o bezpieczenstwo. Jestem przeciwnikiem opon calorocznych - zwlaszcza, ze kupujac opony w sklepie internetowym mozna oszczedzic nawet kilkadziesiat % ich ceny i jeszcze z bezplatna dostawa kurierem.
Poszukaj sobie opon na ogumienie.com i oponeo.pl - w tych sklepach zaopatrywalem sie teraz i w zeszlym roku.
krzychu - 20-05-2008, 13:59
Całoroczne - czyli ani dobre na śnieg ani dobre na lato
Jeszcze w wykonaniu Debicy...... nie polecam, za to budrzetowe polecam Fuldy EcoControl
Krzychu
mkm - 20-05-2008, 14:08
Nie sa najgorsze. Mialem je w Ladzie i bylem zadowolony. Bylo to jednak pare lat temu i byly to zwykle nawigatory nie nawigatory2. Tak jak napisali koledzy powyzej. Lepiej poszukac czegos z wyzszej polki.
Krzyzak - 20-05-2008, 21:32
kolega mial Navigator 1 - po 2 latach wyszly bable i opony do wyrzucenia
u drugiego znajomego jednej z 4 opon nie dalo sie wywazyc
wojtas20 - 24-05-2008, 13:52
nie polecam, moj ojciec ma to w daewoo tico, więc wiem co mówie.
Adaho_krak - 24-05-2008, 14:04
Miałem takie w maluchu, jak do tego autka to rewelacja. Bardzo dobrze się zachowują na mokrej nawierzchni i na śniegu. Na suchym też nie ma problemu, ale maluch więcej niż 110 nie jeździł.
jacek11 - 25-05-2008, 15:02
Trzyma słabo,i do tego pęka wewnętrzna część opony.
Następnie powstają bąble,i nawet może pęknąć.
Jednym słowem wielka kupa.
|
|
|