Pajero Ogólne - Pomocy poszukuje instrukcji obsługi do Mitsubishi Pajero IV
Anonymous - 21-05-2008, 06:35 Temat postu: Pomocy poszukuje instrukcji obsługi do Mitsubishi Pajero IV koledzy poszukuje instrukcji obsługi do Mitsubishi Pajero IV. kupiłem ten samochód w niemczech rok 2008 i mam tylko instrukcje w język niemieckim. jeśli ktoś ma po polsku lub adres do strony internetowej to proszę o udostępnienie.jest to dość gruda książka. byłem w salonie i nie mają na sprzedaż.może ktoś uprzejmy się zjawi w tym poście i pomoże w tym temacie. pozdro dla wszystkich uczestników forum
Gene - 21-05-2008, 08:54
My Ciebie tez witamy na forum.
Mysle, ze bedziesz mial klopot. MMC Car Poland zmienilo polityke odnosnie dystrybucji i sprzedazy instrukcji. Na moja wiedze istnieje szansa zamowienia takowej u oficjalnego dealera. Od reki raczej nie ma. Trzeba poczekac i co gorsza przygotowac sie na wydatek nawet ponad 1000 zl. Przy okazji lepiej nie chwalic sie, ze to do auta sprowadzonego z zagranicy.
Jesli liczysz na pomoc kolegow/posiadaczy IV generacji to mozesz sie przeliczyc. Jak sam wspominasz. etos147p napisał/a: | Jest to dość gruba książka. | Nie wiem czy znajdzie sie samarytanin i zreprodukuje taka "cegle".
akbi - 21-05-2008, 09:11
Gene napisał/a: | Nie wiem czy znajdzie sie samarytanin i zreprodukuje taka "cegle". |
Jeśli ktoś ma tą instrukcję w formie papierowej, to dla Mitsumaniaków przerobię ją na formę elektroniczną.
Jeśli będzie chętny do jej użyczenia na okres ok 2 tygodni to proszę o PW, podam adres na który należało by ją mi podesłać.
Gene - 21-05-2008, 09:23
Akbi
Ja od Sporta juz robie pare tygodni i utknalem gdzies na 90 stronie. Co prawda choroba mnie zmogla ale juz mi zapal przeszedl. Moze sie zbiore ale slabo to widze.
Tym bardziej szcunek dla Pana Admina za propozycje.
Anonymous - 25-05-2008, 20:02
Dzięki koledzy za próbe pomocy.Jak będe coś mieć to dam znać szukam chyba za świerze auto jest
Anonymous - 04-06-2008, 20:58
Etos147p,
sorry, ale ostatnio byłem mocno zajęty i nie bardzo zaglądałem na forum.
Pomogę Ci.
Sam zaglądałem do tej instrukcji jeden raz, w sprawie jakiegoś drobiazgu.
Ale potwierdzam - to gruba książka
Akbi,
przyślij mi na PW adres. Wyślę Ci tą książkę z prośbą o zwrot za 2 tygodnie.
pozdrawiam
akbi - 05-06-2008, 08:44
gootek napisał/a: | Akbi,
przyślij mi na PW adres. Wyślę Ci tą książkę z prośbą o zwrot za 2 tygodnie. |
poszły dane na PW
Anonymous - 05-06-2008, 21:29
gootek bardzo dziękuje ale wylicytowałem instrukcję na allegro i powinna niedługo przyjść pocztą .bardzo wporzo z ciebie gość i jeszcze raz dzięki .pozdrawiam i tak trzymać
Anonymous - 06-06-2008, 16:37
Jeśli tą instrukcję można rozpruć, tak żeby były to pojedyńcze kartki to ja mogę ją dwustronnie zeskanować i zapakować do PDF-a. JAk ma 500 2 stronnych kartek to zajmie mi to jakieś 20 min, jak nie będzie potknięć. Warunek, że musi być rozpruta inaczej się nie podejmuje.
akbi - 26-06-2008, 13:31
gootek, dzisiaj dostarczył mi instrukcję. W ciągu 1-2 tygodni ją zeskanuje i udostępnię wszystkim w PDFie.
ps' gootek, miło było poznać i dzięki za sympatyczną rozmowę .
akbi - 24-07-2008, 14:07
ok, instrukcja już jest w PDFie i można ją ściągnąć np z mojej stronki
dla leniwych podaję bezpośredni adres http://www.akbi.pl/mp/pdf...cja_obslugi.zip
niebawem zapewne pojawi się również w dziale download.
gootek, w imieniu Pajerowców dziękuję za udostępnienie oryginału.
Gene - 24-07-2008, 14:08
gj
Anonymous - 24-07-2008, 14:40
Akbi,
przede wszystkim podziękowania dla Ciebie, że włożyłeś tyle swojej pracy w przygotowanie wersji elektronicznej.
Do niewtajemniczonych: ta książka jest zapewne grubsza od instrukcji obsługi statku kosmicznego Sojuz 10…
wichura1 - 18-03-2009, 10:27
Instrukcja jest tutaj: http://forum.mitsumaniaki...p=454999#454999
Gene - 18-03-2009, 16:30
brawo, brawo
dziekuje w imieniu potrzebujacych
|
|
|