To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[96-02]Colt CJ0 - [ALL] Logo mitsu, pod maską

Anonymous - 27-03-2008, 12:51
Temat postu: [ALL] Logo mitsu, pod maską
wojtas20 napisał/a:
Witam.
Mój colcik z 97 roku niestety nie posiada znaczka firmowego mitsu..
Chciałbym sobie taki znaczek kupić bo bardzo mi się to podoba.
Jest mi ktoś w stanie powiedzieć czy znaczek z tej aukcji http://moto.allegro.pl/it..._seat_wawa.html
będzie dobry dla mojego modelu? Chodzi mi oczywiście o nr 3.

pewnie będzie bo przecież jest taki sam jak w coltach cjo

Marcin-Krak - 27-03-2008, 16:33

Cytat:
pewnie będzie bo przecież jest taki sam jak w coltach cjo

No masz rację, bo ma 3 diamenty ;)
"Na oko" wygląda, że pasuje
Ale:
Próbowałem to wymierzyć - łatwo nie jest metrówką ;) - ale wychodzi że jest to w kwadracie zrobione i bok ma po ok 35 mm= 3,5 cm :mrgreen:

wojtas20, moim zdaniem ten znaczek Ci się tam nie zmieści ;)

wojtas20 - 27-03-2008, 17:34

No mierzyłem to nie będzie niestety pasować, nie ma ktoś z was oryginalnego na zbyciu? :]
Marcin-Krak - 27-03-2008, 18:13

Cytat:
No mierzyłem to nie będzie niestety pasować, nie ma ktoś z was oryginalnego na zbyciu? :]

Proponuję założyć temat w dziale KUPIĘ - tam będzie prościej może Ci znaleźć.

Anonymous - 28-03-2008, 09:20

przestan nie dawaj zadnego znaczka z przodu :)
mi sie podoba ze nie mam zadnego znaczka i ludzie nie wiedza nawet jakie auto stoi obok ;)

czesto slysze tylko teksty " ty patrz jaka fajna honda.... " ida do tylu auta a tu zonk ;) co to za auto z tylu to juz nie jest honda heheh

tak wiec olej znaczek :) mi tam nawet sie wydaje ze lepiej pasuje bez znaczka

Anonymous - 28-03-2008, 19:49

Cytat:
tak wiec olej znaczek :) mi tam nawet sie wydaje ze lepiej pasuje bez znaczka

Wiesz niektorzy np ja jestem dumny ze mam Miska a nie jakis inny samochod a Te Diamenty na przodzie prowadza Konie pod maska i bez Tego nie widze sobie miska
Wkoncu Mitsubishi to nie Honda i nigdy honda nie dorowna Mitsubishi Pozdro BH

wojtas20 - 24-05-2008, 09:34
Temat postu: [ALL] Logo mitsu, pod maską
Witam chciałbym zapytać posiadaczy CJ0 w jaki sposób jest zamontowane to logo? przyklejony na bolcu czy jeszcze jakoś inaczej..
Z góry dzięki za odpowiedzi.

[ Dodano: 24-05-2008, 11:16 ]
nikt nie pomoże?

Marcin-Krak - 24-05-2008, 11:51

Cytat:
nikt nie pomoże?

wojtas20, spokojnie - jest długi weekend. Na forum jest mniej osób.
Jak będę miał chwilę - to podejdę do auta i zobaczę co i jak ;)
Czekaj cierpliwie :)

Miroslaw1305 - 24-05-2008, 17:53

Nie wiem ,które jest TO LOGO ,ale te z przodu jest albo przyklejone ,albo na wtrzasku .Nie ma żadnych srub widocznych .Żeby to sprawdzic musiałbym coś zniszczyc.Niech dalej wypowiedzą się ci co wymieniali lub uzupełniali logo.
Anonymous - 24-05-2008, 23:28

Cytat:
Witam chciałbym zapytać posiadaczy CJ0 w jaki sposób jest zamontowane to logo? przyklejony na bolcu czy jeszcze jakoś inaczej..

nie wiem co masz na myśli mówiąc 'to logo" ale jeśli chodzi ci o znaczek mitsubishi (trzy diamenty) to przykręcany jest do zderzaka i żeby było ciekawiej to musisz zdjąć zderzak żeby je zamontować :wink:

Marcin-Krak - 25-05-2008, 13:26

Dzidas, Miroslaw1305, polecam czytać uważnie :P
Jak byk stoi w temacie:
Kod:
 Logo mitsu, pod maską
- więc o co chodzi :?:

Na mój gust to znaczek znajduje się w obudowie plastikowej, która jest przykręcona z tyłu do zderzaka. Nie mam pomysłu jak można się do tej śruby dostać :P
Ale żeby aż zderzak trzeba było zdejmować :roll:

Rafal_Szczecin - 25-05-2008, 13:33

zeby bylo ciekawiej, to zderzak trzyma sie tylko i wylacznie na plastikowych bolcach. nie trzyma go zadna sruba.
Anonymous - 25-05-2008, 17:50

ja ściągałem :P
wojtas20 - 25-05-2008, 18:33

Panowie to jest to logo ? ( oczywiście to małe czerwone mam na myśli ) http://allegro.pl/item354...e_mniejszy.html
Marino - 25-05-2008, 20:21

to nie jest to logo. to jest za duże, nie jestem do końca pewien ale przednie logo ma wymiar chyba 38 lub 40 mm w podstawie, jutro zmierzę dokładnie jak to wygląda. Sam znaczek jest przyklejany ale jest dość ciężko go znaleźć. Mój wyszedł spod bloku bez mojej wiedzy i do dziś nie wrócił.