Space Wagon Techniczne - Pod¶wietlenie stacyjki
Anonymous - 24-05-2008, 13:32 Temat postu: Pod¶wietlenie stacyjki Czy MSW 2,4 GDI 99`ma pod¶wietlenie stacyjki, u mnie nie ¶wieci. Przed rozkręcaniem wolę zapytać.
Anonymous - 24-05-2008, 19:36
U mnie nigdy nie swiecila, nie bardzo widze tez miejsce z ktorego mogla by byc podswietlana.
Proponuje nie rozkrecac zeby przypadkiem nie uszkodzic petli imobilissera bo mozesz sobie zrobic nie potrzebne problemy
Anonymous - 29-05-2008, 00:23
LeszsekS, u mnie jest podswietlanie stacyjki,ale prawde mowiac zauwazylem to dopiero po tym jak przeczytalem twoj post
penol napisał/a: | nie bardzo widze tez miejsce z ktorego mogla by byc podswietlana. |
Dookola stacyjki jest taka jakby plastikowa opaska ktora jest podswietlana.
Anonymous - 29-05-2008, 20:30
To plastikowe cos to pentla imobilissera. Na 100% nie ma w tym zarowek ani miejsca na zarowki. Jestem na 100% pewny ze to nie podswietlenie stacyjki. Wiem bo mialem pentle od mojego MSW w rekach.
Natomiast uszkodzenie imobilissera moze Was sporo kosztowac. Wczoraj zagladalem do nowego Pajero i widzialem ze nic sie nie zmienilo. W mitsubishi imobilisser wyglada tak samo jak w naszych miskach.
Proponuje nie ruszac...
Anonymous - 19-06-2008, 22:32
To czemu Giant twierdzi, że mu ¶wieci
Czy inni użytkownicy MSW 2.4 GDI mogli by wypowiedzieć się.
Anonymous - 01-07-2008, 22:49
Witam. U mnie nie ¶wieci obwódka stacyjki. Zastanawiam się też czy wł±cznik awaryjnych jest pod¶wietlany bo co¶ nie za bardzo chce ¶wiecić.
Anonymous - 04-08-2008, 23:03
probiz napisał/a: | Witam. U mnie nie ¶wieci obwódka stacyjki. Zastanawiam się też czy wł±cznik awaryjnych jest pod¶wietlany bo co¶ nie za bardzo chce ¶wiecić. |
Jest na pewno pod¶wietlany
|
|
|