To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum Dla Pań - Biżuteria dla Mitsumaniaczek :)

Juiceman - 27-05-2008, 21:21
Temat postu: Biżuteria dla Mitsumaniaczek :)
Drogie panie co powiecie na biżuterie z znaczkiem mitsubishi bądź logiem naszego forum etc? Chciałbym się także co byście widziały w tym miejscu czy pierścionki, broszki, wisiorki czy bransoletki? Także z jakie materiału byście coś takiego chciały, a co najważniejsze czy w ogóle : )

Pytam się bo znam dobrego artystę, a dziś miałem przyjemność widzieć się z Nim na wernisażu jego córki Magdaleny Geremesz : )

No Drogie Panie słucham :) :wink:

[ Dodano: 28-05-2008, 14:39 ]
Czyli brak zainteresowania ? : )

ruslana81 - 30-05-2008, 08:08

Juiceman!! dopiero teraz znalazłam ten temat!
Ja jestem pierwsza chętna! Najlepiej pierścionek i wisiorek, srebrny z czerwonymi kamykami (hehe - najlepsze byłyby rubiny, ale może jednak bez szaleństw, bo cena będzie zaporowa) - więc wystarczyłyby czerwone cyrkonie w srebrze...ooooo.....marzę o czymś takim, w kształcie znanym wszystkim miłośnikom mitsu.... :mrgreen:
Proponuję wielkość 1 cm x 1 cm.
Jeśli można coś takiego wykonać to bosssko....

czarna - 30-05-2008, 08:36

tak tak pierścionek mógłby się sprawdzić :)
JCH - 30-05-2008, 10:51

Juiceman napisał/a:
co powiecie na biżuterie z znaczkiem mitsubishi bądź logiem naszego forum etc
Jest już taki Mitsumaniak, który zaręczając się wręczył dziewczynie pierścionek z logo Mitsu :)
A znaleźć można go tam gdzie ten zlot.

Juiceman - 30-05-2008, 11:35

W takim razie czekam na większy odzew :) Bo na razie pierścionek ma najwięcej głosów, następne pyt. z jakiego materiału byście chcieli je mieć.(będziemy wiedzieć jaka była by tego cena)

Jeśli więcej Was się wypowie tu, to porozmawiamy z Władzami Forumowymi co Oni o tym sądzą.

ruslana81 myślę, iż nie powinno być kłopotu z tym;]

ruslana81 - 30-05-2008, 12:10

Juiceman, obawiam się, że na tym będzie koniec z odzewem :( Pań raczej u nas mało, a i nie każda pewnie gustuje w takiej biżuterii.
Ja na pewno się piszę na taki pierścionek - nawet jako indywidualne zamówienie (najchętniej od razu z wisiorkiem, który mógłby być identyczny jak element do pierścionka, tyle, że z zawieszką). Warto zapłacić za takie "unikaty" :mrgreen: Poza tym ogólnie wiadomo - pasja kosztuje (a najwięcej ta wspólna, czyli samochody :wink: )
Ponownie odnośnie materiału - srebro+cyrkonie (czerwone rzecz jasna :twisted: ).

Anonymous - 30-05-2008, 12:44

ruslana81 napisał/a:
Ja na pewno się piszę na taki pierścionek - nawet jako indywidualne zamówienie (najchętniej od razu z wisiorkiem, który mógłby być identyczny jak element do pierścionka, tyle, że z zawieszką).
Do tego bransoletka - srebro + czerwone kamienie. Bezdyskusyjnie! :twisted:
sylka - 30-05-2008, 13:26

hmmm a ja myślę o kolczykach, wiszących, srebrnych, na końcu niech się dynda taki malutki znaczek (wiadomo jaki) srebrny lub czerwony. Mogą być na sztyft i albo na początku znaczek, a dalej już tylko część wisząca np z kuleczką na końcu lub bez niczego, albo odwrotnie najpierw kuleczka, a na końcu znaczek. Całość bardzo delikatna, drobna, bez przesadyzmu, nie chcemy mieć potem uszu do ramion :) Na bransoletkę też bym się pisała, a pierścionek nie bardzo, ale to dlatego, że poza insygniami małżeńskimi to nic nie noszę na palcach :)
ruslana81 - 30-05-2008, 14:44

gregorbu napisał/a:
Do tego bransoletka - srebro + czerwone kamienie.

ta, którą widzieliśmy wczoraj? :mrgreen:

cns80 - 30-05-2008, 15:01

A ja bym swojej żonie chętnie kupił takie małe srebrne kolczyki na 1 cm cienkiego łańcuszka i z około 1 cm wielkości logiem Mitsu (ale srebrnym, ew. mały diament). Podoba mi się taka delikatna biżuteria, a logo Mitsu jest wdzięczniejszym symbolem niż gwiazda Merca :twisted:
Wisiorek tego samego typu na cienkim łańcuszku też bym kupił. Niech ma :lol:

t_a_s - 30-05-2008, 15:49

cns80, popieram, aczkolwiek niekoniecznie diament :) A ja logo wolałabym na kolczykach czerwone logo, srebrne, pierścionków generalnie nie noszę, ale kolczyki owszem.
Anonymous - 30-05-2008, 15:50

ruslana81 napisał/a:
gregorbu napisał/a:
Do tego bransoletka - srebro + czerwone kamienie.

ta, którą widzieliśmy wczoraj? :mrgreen:
Tę też dostanisz, gdy tylko wyrwę się sam z domu. :twisted:
W temacie misiowej biżuterii chciałbym dodać, iż dobrze byłoby, by logo było dyskretne - w przeciwym razie byłaby to choinka, a to - jak dla mnie - zalatuje wiochą. :? Ciekawe, co na ten temat sądzą nasze Panie.

ruslana81 - 30-05-2008, 16:04

myślę, że mniej więcej w tej wielkości byłoby OK...(bez tła) mniejsze nie odda symbolu, a będzie wyglądało jak jakieś listki czy cuś...

koszmarek - 30-05-2008, 17:09

bransoletka jest spoko.. jeśli już;)
krotka - 31-05-2008, 21:39

ja jak już to zawieszka do telefonu ;) nie lubię udziwnionej biżuterii i logo MM, czy Mitstubishi np na pierścionku wyglądałoby moim zdaniem trochę tandetnie ;)